Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha sok pénzed lenne sportkocsi...

Ha sok pénzed lenne sportkocsit vagy luxusautót vennél?

Figyelt kérdés
Csupán kíváncsiságból kérdem, ki mely szegmens felé vonzódik. Személy szerint engem mindkettő kategória megfog, nem egyek, de talán a nagy luxusautók megbízhatóbbak, mint például egy Ferrari.

2013. máj. 1. 15:16
1 2
 1/17 eNerdzsy ***** válasza:
Nem vágyom sportkocsira.
2013. máj. 1. 15:29
 2/17 anonim ***** válasza:

és kényelmesebbek. De egy Bentley pl nagyon kényelmes nagy luxusautó és 560 lóerő ami nem rossz, ráadásul AWD.

ez "csak" 25 milla:

[link]

2013. máj. 1. 15:30
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem írtam, de nekem is a Bentley Continental GT a kedvencem a sok közül, bár ez az autó ami kényelmes, sportos.

Úgy látom, hiába a baromi jó menetteljesítmény mondjuk egy Ferrari-nál, ha nem kényelmes. Gyakorlatilag csak száguldozni lehet vele. :D

2013. máj. 1. 15:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Fapados sportautót, klíma, elektromos ablakok és egyéb ilyenek nélkül. A lényeg hogy menjen, mint a mérgezett egér.
2013. máj. 1. 15:38
 5/17 anonim ***** válasza:

Kocsi nem kéne, de olyan 2000ccm-es limitált gyorsasági igen

De a kérdésedre válaszolva, faroknövelőnek, meg ide Miskolcra elég lenne egy tükörfelnis Maybach Exelero is

23/F

2013. máj. 1. 15:44
 6/17 Beviz Elek ***** válasza:

Ha sok pènzem lenne, akkor nem vennèk autót dràgàn. Mondjuk az emlìtett 25 millióból vennèk:

1db amcsi terepjàrót

1db audi s6 avantot (c6)

1db nissan primera p11 gt-t, amit a maradèk pènzböl itthon szèpen megcsinàlnèk.

Ami ezutàn maradna... majd kitalàlnèk vele valamit:)

2013. máj. 1. 15:47
 7/17 A kérdező kommentje:
nem tudom, két terepjáró ha csak nem terepen mész akkor érdekes...
2013. máj. 1. 16:46
 8/17 anonim ***** válasza:
sportos luxusautót :D S63 AMG
2013. máj. 1. 19:17
 9/17 anonim ***** válasza:
inkább luxus
2013. máj. 1. 19:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sok pénzem lenne, akkor lenne sportkocsim, valami luxus bálnám, és egy versenyautóm is. Ha ennyire azért nem lenne sok pénzem, akkor lenne egy utcai sportkocsim, ami azért használható a hétköznapokban (BMW M3, M5, Audi RS-ek...), és egy játszós, épített hobbi-versenyautóm.
2013. máj. 1. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!