Megéri autóba 10ezer ft körüli áron vehető autóhifit venni?
Ilyen CD mechanika nélküli, alap rádiókra gondolok. Amiket néztem, azok Hyundai, meg Akai márkák voltak, de vannak mások is.
Átlagos felhasználásra gondolnám, úgyis szinte csak rádiót hallgatok, vagy esetleg USB-ről pár számot.
Szóval megérik ezek? Tudnátok párat ajánlani? Olyan kellene, ami 4x25W-ot tud.
Ezek között is van minőségbeli különbség? Vagy itt mindegy a márka?
Köszönöm a sok hasznos választ.
Igen, mint ahogy írtátok is, tisztában vagyok vele, hogy komolyabb hangtechnika 50-100 ezres tétel. Én ilyenben nem gondolkodom, mivel a kocsi se nagy értékű, nem érné meg telepakolni.
Hangszóró 2 10 centis gyári van elől, hátra pedig kötöttem be 2 Pioneer-t, ami Coltból való. Szóval nem egy komoly cucc az egész.
Igazából azért akarok újat venni, mert még a régi, gyári Blaupunkt kazettás rádió van a kocsiban, ami így 18 év után már megadja magát, recseg-ropog, és nem veszi tisztán a dolgokat (kipróbáltuk apám rádiójával, azzal semmi gond nem volt, szóval a hifi a gond).
Még annyit had kérdezzek, hogy szerintetek érdemes netről rendelni, ha ott olcsóbban kapom meg, vagy ezeket jobb személyesen venni?
Nekem a céges autóban mnc innocd van.3 éves.1 baja van csak,de azt kezdetektől fogva csinálja.
USB-ről lassú, de ha elkapta a fonalat, akkor játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!