Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri autóba 10ezer ft...

Megéri autóba 10ezer ft körüli áron vehető autóhifit venni?

Figyelt kérdés

Ilyen CD mechanika nélküli, alap rádiókra gondolok. Amiket néztem, azok Hyundai, meg Akai márkák voltak, de vannak mások is.

Átlagos felhasználásra gondolnám, úgyis szinte csak rádiót hallgatok, vagy esetleg USB-ről pár számot.

Szóval megérik ezek? Tudnátok párat ajánlani? Olyan kellene, ami 4x25W-ot tud.

Ezek között is van minőségbeli különbség? Vagy itt mindegy a márka?

2013. ápr. 30. 18:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz olyan hangrebdszert amit még a falu végén is hallanak akkor bőven megteszi nekem lg cd lejátszóm van és semmi baj vele pedig 14000 vetem az euronics be de nem is DÜM DÜM DÜMÖLÖK vele
2013. ápr. 30. 18:49
 2/15 A kérdező kommentje:

Semmi ilyesmiről nincs szó, nem akarom, hogy "rezegjen" az üveg a kocsiban. :)

Csak simán szóljon a rádió, lehetőleg minél jobb minőséget elérve.

Szóval akkor ezek közül tök mindegy, hogy melyiket választom? Vagy itt is azért számít a márka?

2013. ápr. 30. 18:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Én ha vennék ilyen árkategóriában akkor a Pioneer MVH150UI-it venném meg. Kb 15-16 ezer. És ez azért csak egy pioneer.
2013. ápr. 30. 18:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Én a madaras teszkóban vettem 8900-ért, USB-s (CD? Ki hallgat manapság CD-t?). Simán jól szól, semmi gond vele.
2013. ápr. 30. 19:16
 5/15 Vizéli László ***** válasza:
Egész biztos hogy nem fogod azt a minőséget kapni mint egy nevesebb márkával. Én 20 ezerért vettem JVC-t (ha rádióról van szó mindig ezt választom), Minőségileg hibátlan és ebben már benne van a telefonkihangosító is ami nem utolsó szempont. Bár ettől független jók lehetnek az olcsóbb rádiók is, de azt ki kell fogni.
2013. ápr. 30. 19:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Jó az én lg cd lejátszómat már 4 éve vettem Én is pioneert akartam csak nem volt seemelyik boltban aközelben ilyen márka még autós hangcucos boltban sem de ez nem most volt már :) Égyébként cd nélküli fejejegységet amiben csak rádió és usb foglalat van pendrájvnak már 8 ért láttam aneten pionirt és jvc is :)Ja és a ezek már minimum 4*40 vagy 45 vattosak ha jól emlékszem 4*25 wattosat nem is láttam szerintem olyanokat már nem gyártanak :)
2013. ápr. 30. 20:57
 7/15 anonim ***** válasza:
A SAL-t tapasztaltam, hogy nagyon gagyi rádió téren.
2013. ápr. 30. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:

10körül nem kapsz minőségi hangot.

Ha nagyon minőségit akarsz, akkor még 50-ből sem,de tény.

Ezek a cd nélküli fejek sokat nem érnek.

Céges autónkban van.....szól, ennyi...minsősége nulla

2013. máj. 1. 00:27
 9/15 anonim ***** válasza:
A kérdező nem is akar minősigé hangzást hanem csak olyan magnót ami szól és nem krepál be egy hét alat ő aminőseget nem a hangzásra hanem a az autó rádió élettartalmára értette
2013. máj. 1. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:

És aminőségi hangzáshoz nem csak autó rádió kel hanem hanszórók és azok se mindegy hogy milyenek és hol vanak elhelyezve hogy alegjob hangzást érjék ell .

Kérdező ha csak az alényeg hogy szoljon bene valami bőven jó egy olyan LG magnó is ami az én kocsimban van 4*45 wattos és szerinetm már 12 ezerért lehet veni egy ilyet egész jól szól amire nekem kelll nem a düm düm re hogy még afaluvégén is halják és az utcán ahol végig megyek kiperegjenek aházak ablak üvegei.

Nem olyan rsoszak az olcsóbbak sem sőt acd nélküliek sem unokatesómnak olyanja van ami cd nélküli és az is tisztán szól ezek már nem kazetás ató rádiók szóval ha nem hencegésre kel hanem csak ara hogy normálisan szóljon egy rádió felesleges 30-50 100.000 ért egy autó rádiót venni

de itt egy pár

Pioneer 4*50w

[link]

Lg 4*53 w

[link]

sony 4*50w

[link]

normális zenehalgatáshoz bőven megteszik ha nem az órákon átt tartó Düm düm düm a célod :)

Egyébként nem olyan rosszak ezek acd fejegység nélküliek is gondolj bele egy 8 gb pendrájvra menyi mp3-mas zene rámegy és nem kel a cd-ket cserélgetni

2013. máj. 1. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!