Bence21 kérdése:
Melyik autóhifit választanátok? JVC KD-X30 vagy Pioneer MVH-150UI?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 17:51
1/6 anonim válasza:
Én mindenféleképpen a pioneer-t és azt is fogom jövő hónapban megvenni :D Szerintem, és mások tapasztalatai alapján is a legjobb ebben az árkategóriában.
2/6 A kérdező kommentje:
JVC-ről épp most olvastam tesztet és azt mondták, h nagyon jó:) Pioneer-ről még nem találtam tesztet:S
2013. márc. 25. 19:16
3/6 Vizéli László válasza:
Nekem Mindig is JVC-m volt mást alapból nem nézek. Jelenleg KD- X50BT-m van. Azt hiszem ez ugyan úgy néz ki mint x30 csak az enyémet már szerelték telefonkihangosítóval.
JVC-be minőségileg nem lesz bajod ezt garantálom. A másik is neves márka így hát az sem lehet rossz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor döntsön az , h melyik néz ki jobban:)
2013. márc. 25. 19:35
5/6 anonim válasza:
Hát, a Pioneer szerintem jobb.. Elvégre az kizárólag hangtechnikával foglalkozik, a JVC-vel szemben. Én a Pioneert venném!
6/6 anonim válasza:
na melyiket vetted meg? és jól döntöttél-e hogy érzed?
én is ezen fejegységeken gondolkodok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!