Ha nem állok meg a stop jelzésnél amikor az aszfaltra is fel van festve hanem a kereszteződés előtt állok meg mert figyelmen kívűl hagytam akkor mennyire büntethetnek meg? Vagy egyáltalán megbüntetnek ha nem állítot le a rendőr?
Nem tudom, hogy ezt a gyakorlatban mennyire veszik szigorúan a rendőrök, mert ha jól megfigyeled a forgalmat, szinte mindenki úgy viselkedik szinte minden stop táblánál, mintha csak elsőbbségadás kötelező tábla lenne.
Ergo gurulnak a kereszteződés felé. Ilyen kamerával nálunk 10 autósból 9-et tuti, hogy büntethetnének.
Èn tàblàtól függetlenül ha kell megàllok, ha nem nem. Nem èrdekel hogy megbüntet-e ha a tàbla vonalàban nem àllok meg. Ha macisajt van, de nem lehet kilàtni akkor megàllok, ha stop van de biztonsàgosan ki lehet menni megàllàs nèlkül akkor megyek is tovàbb.
Szerintem amùgy nem büntetnek meg ha 1 mèterrel tovàbb àllsz meg, hiszen a leìràsod alapjàn a vonalnà semmi nem làtszik. Nagyon g.ci kötöszködös rendör kell legyen aki sokat kell büntessen aznap ha emiatt kapsz csekket.
Èn mindig az ilyenekbe futok bele. Józan paraszti èsszel pont senkit nem zavar amit szabàlytalanul csinàltam, de van belöle pènz... 6 alkalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!