Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki mennyit vezetett 21 évesen?...

Ki mennyit vezetett 21 évesen? , úgy hogy 18 éves kora óta volt 'B' kategóriára jogsija. Ilyen idős korba ki mennyit tud biztonságosan levezetni egy huzamba, egy kicsit tudom fura kérdés, de érdekelne mindenki hozzászolása.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 22:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Beviz Elek minden csak pénz és idő kérdése és egy öreg autóból is lehet újjat varázsolni :)

Ja a fapadoshoz voltam szokva részhez anyit nekünk a swift elött ladánk volt a ladához képest a swift nagyon kényelmes volt :) persze mikor a lada volt az volt a jó mikor a swift akkor az most toyota van és az a jó :)

2013. ápr. 30. 21:02
 22/23 anonim ***** válasza:

14 éves korom óta van jogsim minden járműre!

Azon belül vasútra is és külömleges járművekre villamos metró stb..

Jogsi kép:

[link]

:)

És ez csak a közúti jogsim a többit nem is említem sosem vágtam fel vele mert nem tudok vezetni! :)

20 évesen keztem vezetni Villamos és Trolibuszt

21 éves korom óta buszozok az elött minden kategóriát megcsináltam teherautó 18 autó 17.. stb.. látjátok a vizsga időpontokat most vagyok 26 éves! :)

Autót nem is tudok vezetni kin szenvedés volt a vizsgám is! :D

Mindig a Trolibusz villmaos Busz vontozz a közlekedés.

Annyiból jó hogy ott ki vezethetem magam utána meg meg utom az egészet BKV val meg tudok közlekedni mert ingyen van nekem. :D

Gyalogosként meg akkor megyek át a piroson amikor akarok tehát határok és tét nélkül közlekedhetek a sok hü***ből elég az a napi 10 óra! :)

Gondoltam ezt meg osztom veletek . XD

Egy Troli és Busz mániás fiú ;)))

2013. ápr. 30. 22:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Annyival javitok hogy 14 éves korom óta van jogsim Mopedre utána amit lehetett mindent meg csináltam remélem így már jó bocsi rossz "FORGALMAZÁS XD" ! XDD
2013. ápr. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!