Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki mennyit vezetett 21 évesen?...

Ki mennyit vezetett 21 évesen? , úgy hogy 18 éves kora óta volt 'B' kategóriára jogsija. Ilyen idős korba ki mennyit tud biztonságosan levezetni egy huzamba, egy kicsit tudom fura kérdés, de érdekelne mindenki hozzászolása.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 22:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is 17 évesen szereztem meg a jogsim és kéthátmúlva már tetem egy 800 km utat egy 1.0 suzuki swiftel igaz közben meg áltam pihen de azt nem részletezném régeben míg külföldre jártam havi 15000 km is mentem ár most csak úgy havonta kb 1000-1500 km között
2013. ápr. 30. 11:58
 12/23 Beviz Elek ***** válasza:

Ja hàt igen... bàr èn a fapadosokhoz vagyok szokva, elsö autóm egy 1.0-s Swift volt ès azzal is le kellett nyomni a 700at egyben. Menet közben tornàzik az ember ha kell:)

Egyszer próbàltam egy Dodge Ramot, èrdekelne, hogy hosszùtàvon hogy bìrnàm a kènyelmet:)

2013. ápr. 30. 11:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem most küldték ki kb 3 hete. Még nincs saját kocsi, a családit meg alig használjuk (6 év=30ezer km). Előtte soha nem vezettem kocsit... Csak +7 órát vettem. Elsőre sikerült hála. De ebben a percekben megyünk épp valahova :D
2013. ápr. 30. 12:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Dodge Ramnak a fogyasztását kell bírni nem a kényelmét :D
2013. ápr. 30. 13:54
 15/23 Beviz Elek ***** válasza:

Cèges kocsi. Èn csak kèt alkalommal mentem egy kört otthon a vàrosban.

Amùgy nem eszik annyit mint gondolnàd. 5900ccm ès èsszel elvan 13-15lityóval. Sùllyal màr màs:D

2013. ápr. 30. 14:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Előzésnél sírva fakadnék benne :D
2013. ápr. 30. 14:40
 17/23 Beviz Elek ***** válasza:

Azt nem volt szerencsèm megtapasztalni sajnos...:(

Azèrt 3.5t, nem lèp akkoràt sajnos.

Szèpek az amcsi gèpek, lenne egy nagy terepjàróm ha megnyernèm a lottót, de amìg nem tehetem meg, inkàbb maradok a kis szerelmemnèl (primera). Csinosìtgatom ahogy a pènztàrcàm engedi ès ha eleget össze tudok szedni, egyet kicsit àtszerkeztek a sajàt szàjìzemre. Persze ez egyenlöre csak àlom...

2013. ápr. 30. 15:10
 18/23 anonim ***** válasza:
szia Beviz Elek hidd el megszoknád a kényelmet most egy nagy dízel toyotám van nagyon tágas kényelmes az utastere 160 km/h nál is jó az úttartása észre se venni benne én könnyen megszoktam a jót az 1.0 swiftem után
2013. ápr. 30. 18:38
 19/23 Beviz Elek ***** válasza:

Èn az 1.0s swift utàn a p11es primeràhoz szoktam hozzà. Azèrt vettem, mert jó àron volt, nagyobb is, erösebb is ès amikor beleültem.. mintha ràm öntöttèk volna! A kinèzete nem nagy durranàs, de nagyon megtetszett.

Ha lesz rà pènzem, akarok venni egy màsik p11est, csak a gt-t (2.0 benzin, 150LE), amin van napfènytetö (règi màniàm).

Azt nagyon szèpen le lehetne ültetni, szèp felni rà, fekete jdm làmpàk ès valami szèp szìnkombinàció fóliàval. Emellett a többi ahogy jön (ledek, szàrny, lököscsere, szàrny, sötètìtett ablakok, küszöb, motorhàztetöre lègbeömlö stb. Ès termèszetesen szèp belsötèr tàrsulna ehhez, a kèsöbbiekben akàr fèk ès motortuning is.

Ez nem egy tipikus tuningautó mint a civic, a 200sx, a calibra, ès van benne kihìvàs.

Persze ezek nagyon tàvoli tervek, megvenni is elèg lesz egyenlöre, nem hogy megcsinàlni a felsoroltakat.

Egyèrtelmüen amit tudnèk azt megcsinàlnàm magamnak (kasztni felületènek javìtàsa, fóliàzàs, stb). Nagyon szeretek vele foglalkozni, ha jó az idö, ès ràèrek, akkor valamit mindig csinàlok rajta.

2013. ápr. 30. 19:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Fuuu nagyon sok válasz érkezett, köszönöm szépen, kíváncsian olvasgatom őket, nekem a leghosszabb út az egy Szolnok - Blejoi(Románia) volt egy huzamba, cirka 1400km oda vissza, amit 27 óra alatt mentem le, kicsit szar idő az a 27 óra, de tél volt... odakint hóóó, csúszós utak, és hát a románokkal nem lehet felvenni tempót, azok tapossák neki nagyon... jaaa volt egy 1 órás pihenő, de képtelen voltam elaludni.... meg hát a benzinkutakon a pisilés :D azt hozzáteszem hogy mikor beértem a megyébe, már brutálisan fáradt voltam, és meg kellet volna állni alduni, de már hajtott az hogy 60 km és otthon vagyok, végülis hazaértem.. de ilyenkor nagyon balesetveszélyes a vezetés ha fáradtan próbál vezetni az ember.... elég ha egy 3 másodpercre elbóbiskol az ember főleg ha csúszósak az utak és megvan a baj.
2013. ápr. 30. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!