Ki mennyit vezetett 21 évesen? , úgy hogy 18 éves kora óta volt 'B' kategóriára jogsija. Ilyen idős korba ki mennyit tud biztonságosan levezetni egy huzamba, egy kicsit tudom fura kérdés, de érdekelne mindenki hozzászolása.
Ja hàt igen... bàr èn a fapadosokhoz vagyok szokva, elsö autóm egy 1.0-s Swift volt ès azzal is le kellett nyomni a 700at egyben. Menet közben tornàzik az ember ha kell:)
Egyszer próbàltam egy Dodge Ramot, èrdekelne, hogy hosszùtàvon hogy bìrnàm a kènyelmet:)
Cèges kocsi. Èn csak kèt alkalommal mentem egy kört otthon a vàrosban.
Amùgy nem eszik annyit mint gondolnàd. 5900ccm ès èsszel elvan 13-15lityóval. Sùllyal màr màs:D
Azt nem volt szerencsèm megtapasztalni sajnos...:(
Azèrt 3.5t, nem lèp akkoràt sajnos.
Szèpek az amcsi gèpek, lenne egy nagy terepjàróm ha megnyernèm a lottót, de amìg nem tehetem meg, inkàbb maradok a kis szerelmemnèl (primera). Csinosìtgatom ahogy a pènztàrcàm engedi ès ha eleget össze tudok szedni, egyet kicsit àtszerkeztek a sajàt szàjìzemre. Persze ez egyenlöre csak àlom...
Èn az 1.0s swift utàn a p11es primeràhoz szoktam hozzà. Azèrt vettem, mert jó àron volt, nagyobb is, erösebb is ès amikor beleültem.. mintha ràm öntöttèk volna! A kinèzete nem nagy durranàs, de nagyon megtetszett.
Ha lesz rà pènzem, akarok venni egy màsik p11est, csak a gt-t (2.0 benzin, 150LE), amin van napfènytetö (règi màniàm).
Azt nagyon szèpen le lehetne ültetni, szèp felni rà, fekete jdm làmpàk ès valami szèp szìnkombinàció fóliàval. Emellett a többi ahogy jön (ledek, szàrny, lököscsere, szàrny, sötètìtett ablakok, küszöb, motorhàztetöre lègbeömlö stb. Ès termèszetesen szèp belsötèr tàrsulna ehhez, a kèsöbbiekben akàr fèk ès motortuning is.
Ez nem egy tipikus tuningautó mint a civic, a 200sx, a calibra, ès van benne kihìvàs.
Persze ezek nagyon tàvoli tervek, megvenni is elèg lesz egyenlöre, nem hogy megcsinàlni a felsoroltakat.
Egyèrtelmüen amit tudnèk azt megcsinàlnàm magamnak (kasztni felületènek javìtàsa, fóliàzàs, stb). Nagyon szeretek vele foglalkozni, ha jó az idö, ès ràèrek, akkor valamit mindig csinàlok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!