Nagyon drága? Nincs is esélyem arra, hogy valaha teljesüljön az álmom?
Nem Rád írta, hogy agyatlan tini, hanem hogy használtan véve könnyen kaphatsz egy széthajtottat.
A kis CBR-t én is ajánlom (bár gyakorlatom nincs vele kapcsolatban, csak olvasgattam róla), a kis Duke se lehet rossz :D
A 125-ös motorokról azt tudom, hogy sokkal olcsóbb tud lenni a fenntartásuk, mint egy nagyobbnak. Nálunk 250-es és 650-es van a családban (28 és 50 lóerős), azoké hasonló, az már sajna nem az a szint, bár legalább nem fogyasztanak sokat, persze a jobb 125-ösöknél jóval többet.
A km költség ember- és motorfüggő, ha keveset használod, jóval magasabb, főleg, ha beleszámoljuk a vételárat (igazából úgy korrekt). Érdekességként a párom BMW-jének a km költsége (mindent beleszámolva, vételár, papírozás, ruha, benzin, szervíz, alkatrész, adó, biztosítás) megegyezik a biciklije km költségével :D A biciklié persze csökken, de közel sem bírja úgy az életet, mint a motor.
S az álmod teljesülésének esélyei... Nagyon fiatal vagy még, hogyne lenne esélyed :) Valaha, az nagy szó :D Nekem speciel elég soká jött össze, de még előttem az élet :D
Megértelek, hogy nem akarsz robogót. Én se akarnék. Nehogy már minden lépcsőt végig kelljen járni. Ha nem lennél ilyen ifjonc, mehetnél nagymotorra is, azt is hasonlóan kell vezetni, mint a kicsit. A robogót pedig máshogy, bár azt még sosem vezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!