Miért ilyen állati drága az Iphone még használtan is? Egyáltalán lemegy valaha is legalább használt 2g-k ára úgy 20-25000ft-ra?
Normálisan működő, alig használt 3g-t lehet simán kapni 75-80 körül.
Hamarosan jön majd a 4g, akkor nyilván lejjebb megy az ára majd. Azt azért nem hiszem, hogy 20-25-ig lemegy.
De hidd el, megéri kiadni rá ennyi pénzt. Én nagyon szeretem az enyémet.
Azért ilyen drága használtan, mert senki sem akar nagyot bukni a telefonján, így ez érthető.
Újan pedig a márkát, a minőséget és a luxust kell megfizetned. Utóbbira nem kötelező igényt tartani és akkor beérheted egy olcsóbb telefonnal is ami hasonló minőséget nyújt.
Luxus=pénz, pénz, pénz...
Éppen ezért a 2G ára csak akkor éri el a 20 ezer forintot, amikor már senkinek sem kell egy "ilyen alacsony tudású készülék".
A Ferrari is csak akkor lesz 1 millió forint, amikor már nem kell senkinek benzines autó.
harmadik: hülyeségeket beszélsz. Angliában is hasonlók a 3GS árai.
Magyarországon 80.000 forintba kerül 2 éves hűségnyilatkozattal.
Nem tudom, hogy te mit nézel, Amerikában sem sokkal olcsóbb a cucc.
Függetlenül 140 ezer körül van (itthon 160), 2 éves hűségidővel meg 47000 forint a legolcsóbb amiben megkaphatod (itthon 60 valahányezer)...
Nézd csak meg a AT&T honlapján az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!