Melyik autót tartod a legrondábbnak, amit valaha láttál?
Figyelt kérdés
Írhatsz top5 vagy top10 listát is, és hogy miért ez meg ez a legrondább.2013. ápr. 20. 17:30
1/27 anonim válasza:
Szerintem a leg gázabb autó a régi suzuki swift. Azonbelül az 5 ajtós verzió. Annál prolibb autó nincs a világon. Egyértelmű TOP TOP 1
TOP 2 Fiat Multipla
TOP 3 Nissan Juke
TOP 4 Citroen C6
TOP 5 BMW 1 coupe (sztem undorító: [link] )
2/27 anonim válasza:
Hát nekem a Fiat Multipla jutott rögtön elsőre eszembe.
3/27 A kérdező kommentje:
A Nissan Juke-ot és a Multiplát én is szörnyűnek tartom. A régi Suzuki Swiftből a kerekhátú szerintem cuki. De hát ízlések és pofonok :).
2013. ápr. 20. 17:51
4/27 anonim válasza:
Szerintem a rönó thalia is ott van a toppon. Szerintem attól a régi swift is szebb, de kb amit az előttem szólók írtak.
5/27 anonim válasza:
Opel astra G Ronda a hátulja a csapott végűnek nekem nagyon idétlenek a hátsó lámpái Az F séria hiába régebbi szerintem szebb :)
7/27 anonim válasza:
Fiat Multipla nekem is a Top-ban van. :)
Ezen kívül még konkrét típust nem írok, de a legtöbb kiskategóriás autó ronda, amire ráerőltetik feleslegesen a Sedan kialakítást.
Illetve láttam jó pár kínai próbálkozást, na azok is megérnek egy misét.
Swift-et meg ne bántsuk. Az igazi népautó, csak tisztelni lehet lassan, az idő előrehaladtával, mint a régi Ladakat, Trabantokat. :)
8/27 anonim válasza:
Háááát, első, ha neked a C6 csúnya autó, akkor hamar szerválj be valami szemüveget!!
9/27 anonim válasza:
10/27 anonim válasza:
Ezek a korral már megszépültek szerintem...
Ami nálam viszi a prímet az a Ssangyong Rodius.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!