Melyik autót tartod a legrondábbnak, amit valaha láttál?
Sok amutó van amit linkeltetek, ami szerintem inkább átlagos, vagy nem tetszik kategória, de nem kifejezetten ronda. Szerintem.
Aki azokat a régi autókat linkelte, persze, hogy mai szemmel furcsán néznek ki. De akkor még más volt a kor divatja.
De elég ha csak megnéztek egy 10-15 évvel ezelőtti Forma-1-es autót! Elég furán néznek ki a maikhoz képest. (Igaz itt nem a divat formálja őket elsősorban, hanem a szabálymódosítások.)
Swift. Szerintem se kimondottan szép autó, de ma is rengeteg van belőle. Ránézésre is elég gyenge a kaszni. Az oszlopok is milyen vékonyak! De ettől függetlenül szerintem nem ronda.
Thalia. Clio nagyobb csomagtérrel. Annak idején mikor megjelent a furcsa hátulja ellenére, nekem még tetszett is egy kicsit.
Az a BMW, amit linkeltek... hát igen, ennek is elég fura hátulja van. Nekem még a beltere sem tetszik, hogy olyan konzervatív és komor fekete minden. De ettől még nem kimondottan ronda.
Astra G, kicsit fura szögletes a kaszni, e ettől függetlenül teljesen átlagos. Sok van belőle, teljesen hozzá tartozik a mai utcaképhez. Alsóbb kategóriás, de azért még nem proli autó.
Mondjuk a H Astra főleg az 5 ajtós szerintem kifejezetten gyönyörű autó. Mondjuk egy szép ezüst színben, gyári alufelnikkel, színrefújt külső elemekkel...
Ha nagyon ilyen kategóriába sorolandó autót keresnénk, akkor nekem is a Multipla ugrik be. A másik, ami nekem nagyon nem tetszik (előre is bocsánat a típus rajongóitól), az a VW Bogár. Akár az új akár a régi kiadásában. Ingyen se kéne.
Ford Ka -túl gömbölyű hátsó rész
Fiat Miltipla -pókszemű
Chevrolet Spark -ormótlan első fényszorók
Daewoo Tico -túlságosan csapott a hátulja
A kis Smart-ot.
Kicsi, csúnya is, ha ütközik valaminek, a sofőrnek annyi.
Macilaci, hogy neked mindenhol belebotlani a háborgásaidba. :) Én már a nickneved meglátom, repül a piros kéz. :D
Hogy ontopic is legyek, a multipla valóban top, ahogy a thalia és, és a legtöbb ssangyong is (vagy hogy kell írni azoknak a hulladékoknak a nevét).
A kínai autók, bár ebből nem sok van
A kis autók szedán változatai (Fabia sedan, sx4 sedan-olyan órmótlanok lesznek így, bár pl. a Jetta ami tul.képp. Golf sedan az tetszik)
Nekem a BMW X6 sem tetszik a segge miatt
Sok autó nem tetszik, a Multipla nekem olyan semmilyen.
Ami tetszik: Volvo-k, Lancia Musa, Peugeot-l, Citroen C4 Picasso, Lexus-ok
"A kis Smart-ot.
Kicsi, csúnya is, ha ütközik valaminek, a sofőrnek annyi."
Azért ezeket nem autópályára tervezték. Bár érdekes módon pont nemrég láttam egyet ott is. Meg is lepődtem rajta, hogy ez mit keres itt.
Szóval ha városban ütközöl és nem fékezés nélkül teszed, tehát egy 30-40-es tempóval, be vagy kötve, nyílnak a légzsákok azért túlélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!