Melyik autót tartod a legrondábbnak, amit valaha láttál?
A kínai autók a legrondábbak, majdnem mind. A japánok között is elég sok csúfság van, de legalább megbízhatóak. A koreaiak sem a szépségükről híresek. A Mazda viszont egész pofás autókat gyárt. Az újabb Suzuki Grand Vitarával sincs gondom, elfogadnék egyet.
A G Astrával mi a baj? Szögletes? Meg lehet nézni az utóbbi évek Mercijeit, azok is a szögletesség irányába mennek, ott a Mercedes C63, ami hunyorítva még hasonlít is a G Astrára, az Opeleknél az Astra G és a J sikerült a legjobban formailag.
Az első szériás Multiplát inkább érdekesnek mondanám, mint rondának, még mindig jobban meg lehet vele jelenni, mint egyes más márkák autóival. A régebbi 1-es BMW sem ronda szerintem, inkább egész pofás, pimasz, de az új 1-es már eléggé béna, mint egy bamba tamagochi.
Bár ilyez csak egyet láttam élőben,a II. világháborúban használt német Kübelwagen látványa elborzasztott. :)
Aztán itt van még a LUAZ:
De hogy ne csak terepjárókat írjak,a Frogeye, [link]
vagy a Renault Twingo I. , [link] (Szerintem ez veri a Multiplát)
de a Ford Scorpio 95' eleje és hátulja is egy rémség.
Lada 110. [link] Na erre most mit írjak? :)
Mindezek felett Nekem nem tetszenek a francia autók karosszériái,sem a régiek,sem az újak.
Abba a listába a Lada nem tudom hogy került bele. Szerintem egyáltalán nem ronda.
A Micra pedig egy tipikus női autó. Szerintem annak elmegy, nem mondanám rá, hogy hú de ronda...
Renault espace, annyira ronda, hogy az már nyílt provokáció.Milyen torz lelkű lehet aki pénzt ad érte?Mindig erre gondolok, mikor a bennülőre nézek...
Már minden gyártó olyan csúfságokat készít, hogy alig van kivétel új autók között.A franciák mindent visznek, az autóik, már ha annak lehet egyáltalán hívni őket, sugározzák a rusnyaság arroganciáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!