Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót tartod a legrondá...

Melyik autót tartod a legrondábbnak, amit valaha láttál?

Figyelt kérdés
Írhatsz top5 vagy top10 listát is, és hogy miért ez meg ez a legrondább.

2013. ápr. 20. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A kínai autók a legrondábbak, majdnem mind. A japánok között is elég sok csúfság van, de legalább megbízhatóak. A koreaiak sem a szépségükről híresek. A Mazda viszont egész pofás autókat gyárt. Az újabb Suzuki Grand Vitarával sincs gondom, elfogadnék egyet.

A G Astrával mi a baj? Szögletes? Meg lehet nézni az utóbbi évek Mercijeit, azok is a szögletesség irányába mennek, ott a Mercedes C63, ami hunyorítva még hasonlít is a G Astrára, az Opeleknél az Astra G és a J sikerült a legjobban formailag.

Az első szériás Multiplát inkább érdekesnek mondanám, mint rondának, még mindig jobban meg lehet vele jelenni, mint egyes más márkák autóival. A régebbi 1-es BMW sem ronda szerintem, inkább egész pofás, pimasz, de az új 1-es már eléggé béna, mint egy bamba tamagochi.

2013. szept. 19. 09:48
 22/27 anonim ***** válasza:

Bár ilyez csak egyet láttam élőben,a II. világháborúban használt német Kübelwagen látványa elborzasztott. :)

[link]

Aztán itt van még a LUAZ:

[link]

De hogy ne csak terepjárókat írjak,a Frogeye, [link]

vagy a Renault Twingo I. , [link] (Szerintem ez veri a Multiplát)

de a Ford Scorpio 95' eleje és hátulja is egy rémség.

[link]

Lada 110. [link] Na erre most mit írjak? :)

Mindezek felett Nekem nem tetszenek a francia autók karosszériái,sem a régiek,sem az újak.

2013. szept. 20. 05:55
 23/27 anonim ***** válasza:
Ez a kiguglizott lista nagyjából az én véleményemet is tükrözi [link]
2013. szept. 20. 06:05
 24/27 anonim ***** válasza:

Ez: [link]

:DD

2013. szept. 20. 06:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Abba a listába a Lada nem tudom hogy került bele. Szerintem egyáltalán nem ronda.

A Micra pedig egy tipikus női autó. Szerintem annak elmegy, nem mondanám rá, hogy hú de ronda...

2013. szept. 20. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Ladát én sem értem.
2013. szept. 21. 00:02
 27/27 anonim válasza:

Renault espace, annyira ronda, hogy az már nyílt provokáció.Milyen torz lelkű lehet aki pénzt ad érte?Mindig erre gondolok, mikor a bennülőre nézek...

Már minden gyártó olyan csúfságokat készít, hogy alig van kivétel új autók között.A franciák mindent visznek, az autóik, már ha annak lehet egyáltalán hívni őket, sugározzák a rusnyaság arroganciáját.

2013. nov. 11. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!