Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Polírpszta vagy autófényezés?

Polírpszta vagy autófényezés?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy autót, és van rajta 3 komolyabb sérülés. Tudnátok ajánlani erősebb kézi polírpasztát? Vagy ezeken már csak az autófényezés segíthet?

Az első képen az előző tulaj tolatási módszere látszik (a műanyag sérült):

[link]

Ezen a karcok kb 2.5 cm-esek:

[link]

Itt pedig már erősen lejött a festék a motorháztető alsó részén. Ez csak 2 mm.

[link]

A tolatási meghúzást az autófényezőben kb mennyiért javítják és festik újra? Ezeket nekem megéri megcsinálni, mert az autó egyébként hibátlan állapotban van. Köszi a válaszokat!!

2013. ápr. 28. 07:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán a 2.5cm-es karcokat lehetne géppel kipolírozni de abból sem mindegyiket. A tolatásos és motorháztető az fényező dolga lesz. Arra számíts hogy pl a tolatásos sérülés 20.000Ft lesz csak a fényezés és a géptető is legalább 20.000Ft a fényezés+ munkadíj alapozó ...
2013. ápr. 28. 07:39
 2/2 Beviz Elek ***** válasza:

Innen a legtöbbre elèg egy ùj lakkrèteg hàzilag.

Ahol a festèk is lejött, ott lecsiszolod a rozsdàs rèszt, kitisztìtod rendesen, kis gitt, megcsiszolod, kevertetsz ki egy kis szìnt, lakk ès kèsz is.

Szìn: ne a gyàri kód alapjàn hanem a kocsihoz. Nekem 15 èv alatt fakult a szürke, gyàrit kikevertettem ès belejavìtàsnàl làtszik. Komplett elemen egyàltalàn nem.

Sajnos dràgàn dolgoznak a fènyezök, elemenkènt 25ökröl beszèlgetnek, èn nem eröltetnèm. Javìtgatàst nem tudom, hogy mennyièrt csinàlnak

2013. ápr. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!