Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autófényezés más színre?

Autófényezés más színre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megveszem a használt autót, és még az új forgalmi meg törzskönyv kiváltása előtt elviszem átfestésre.

Gondolom ekkor jönne a műszaki vizsga, és akkor ezek után simán kiválthatnám a forgalmit és kész?

2012. máj. 11. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden nagyobb mérvű változtatás után újra kell vizsgáztatni. Ebbe a festés is bele értendő, mivel a műszakin adják ki vagy jelölik be a forgalmiba a változásokat.
2012. máj. 11. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

ja

csak gondolj bele, hogy egy KOMPLETT színcsere, mondjuk kékről pirosra, az mocskosul zsebbe nyúlós. Szétszedni ízekre a verdát, csak az önhordó marad, meg az egyes kasznielemek leszerelve, aztán lehomokfújózni, amikor is az összes rozsda lejön (ha már öreg a verda ott lyuk marad, tehát kasznizni kell), meg ha már ekkora fába vágod a fejszédet, akkor érdemes valami kémiai korrózióvédelmet adni az autónak, mivel gondolom hosszú távra tervezel az autóval, aztán maga a dukkózás az se olcsó. Bár, legalább lesz egy olyan verdád, amiről 100%ig tudod, hogy nem rohad. Ugyebár egy 2-3 éves autón ezt hülyeség megcsinálni, egy 10-15 éves autónál meg az autó piaci értékének TÖBBSZÖRÖSE beleugrik (tudom, mert én megcsináltam :D, de nekem megérte, mert még legalább 10-15 évig akarom használni a már youngtimer autómat).

Viszont ne várd meg ezzel az átíratást, mert ez a folyamat nem 2-3 nap mint az Újáépítőkben ahol 20-30 embert fizetnek a szponzorok, és törvényileg meg van szabva, hogy mennyi ideje van az új tulajnak átíratni az autót.

Remélem hasznos volt a válasz.

2012. máj. 11. 19:28
 3/3 A kérdező kommentje:

igen, hasznos volt, akkor egyszerűbb úgy autót nézni, hogy színbe is megfeleljen :D

köszönöm a válaszokat

2012. máj. 12. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!