Mi lehet a baj? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az autóm (2008as corsa) 10-12 fok körül vagy annál hidegebbe de annál melegebbe már talán nem csinálja azt hogy ha pl este megállítottam és reggel elindítom és alapjáraton jár a motor de van amikor ugrál, vagy akadozik vagy nem tudom hogy írjam le mit csinál. Ha elindulok vele akkor fullad de ha feljebb váltok egyet akkor talán nem fullad, de akkor se megy úgy ahogy kellene, aztán egy idő után amikor gondolom már melegebb a motor akkor érezni hogy megindul az autó és semmi gond nincs vele utána. De ezt csak akkor csinálja ha kicsit hosszabb ideig nem járt a motor mint ahogy írtam este mondjuk 20:00-kor megyek vele utáljára és reggel pl 6:00kor elindulok vele.2013. ápr. 27. 18:08
1/4 anonim válasza:
Esetleg milyen motorral van szerelve ? motorkod ?
2/4 A kérdező kommentje:
Az le maradt sry! 1.2 59kw Z12XEP
2013. ápr. 27. 19:43
3/4 A kérdező kommentje:
ja és ha elindulok vele kb 10másodpercig csinálja ezt amit leírtam, utána megy rendesen
2013. ápr. 27. 22:00
4/4 anonim válasza:
Itt nem fog menni a javítás...lehet hőfok jeladó ..légtömegmérő ...
Rá kell tenni a műszert és élő értékeket nézni .Nincs jobb ötletem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!