Renault Clio 2 vagy Opel Corsa C?
Opel Corsa C-m van, 2003 decemberi 1.0 12szelepes, fél V6, 60 paci körül. Az autót újonnan vettük.
Leírom a hibáit: 2 évente műszaki, 2011-ben hátsó fékbetét csere, 2012 első fékbetét csere, 10-12e kilométerenként olaj+szűrők cseréje. Ezen kívül más nem volt vele. Nem mondanám, hogy kímélem, 25 éves vagyok, ha sietek akkor nyomom neki. 183 a vége, szerintem jó. Ha valaki a fogyasztására megy 4liter alá lehet vinni. Borsodban egy kis faluban élek, távol a városoktól, az út nem a legjobb, 15-20cm mély, 1-1m széle kátyúk, lassan érzem, hogy a szilentekek kell cserélni, de nem egy ördöngős összeg. Nagyon jól vezethető, azt csinálja az autó amit akarok, viszont a fara nagyon könnyű, kanyarban néha mintha imbolyogna.
Egyszer majdnem csutkára törtem, 70-nel frontálisan egy fába. Kitoltam az autót, és haza ment saját lábán+300km, majd szervíz/casco. Én az Opelt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!