Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Clio 2 vagy Opel Corsa C?

Renault Clio 2 vagy Opel Corsa C?

Figyelt kérdés
Akinek van, volt, kérem írja le a tapasztalatait

2013. ápr. 25. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
6 éve, 250e Km óta járunk egy francia használhatatlan fossal, ami még dci is. Soha semmi baja nem volt. Most akkor mit tegyek? Vegyek németet, mert az illem azt kívánja?
2013. ápr. 28. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez qrva jó duma volt :))) És igaz !
2013. ápr. 28. 11:59
 13/13 Elek Tamás válasza:

Opel Corsa C-m van, 2003 decemberi 1.0 12szelepes, fél V6, 60 paci körül. Az autót újonnan vettük.

Leírom a hibáit: 2 évente műszaki, 2011-ben hátsó fékbetét csere, 2012 első fékbetét csere, 10-12e kilométerenként olaj+szűrők cseréje. Ezen kívül más nem volt vele. Nem mondanám, hogy kímélem, 25 éves vagyok, ha sietek akkor nyomom neki. 183 a vége, szerintem jó. Ha valaki a fogyasztására megy 4liter alá lehet vinni. Borsodban egy kis faluban élek, távol a városoktól, az út nem a legjobb, 15-20cm mély, 1-1m széle kátyúk, lassan érzem, hogy a szilentekek kell cserélni, de nem egy ördöngős összeg. Nagyon jól vezethető, azt csinálja az autó amit akarok, viszont a fara nagyon könnyű, kanyarban néha mintha imbolyogna.

Egyszer majdnem csutkára törtem, 70-nel frontálisan egy fába. Kitoltam az autót, és haza ment saját lábán+300km, majd szervíz/casco. Én az Opelt ajánlom

2013. aug. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!