Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Corsa vagy Renault Clio?

Opel Corsa vagy Renault Clio?

Figyelt kérdés

márka / típus: Opel Corsa C 1.2 16V Euro Cool

évjárat:2004/04,műszaki:2011/11

km:72.000, hengerűrt.:1199 cm3, üzemanyag:benzin,teljesítmény:55 KW (75 LE)állapot:megkímélt

márka / típus: Renault Clio 1.2 16V Tech-Run

évjárat:2007/10 műszaki:2011/10

km:132.000

hengerűrt.:1149 cm3 üzemanyag:benzin, teljesítmény:55 KW (75 LE), állapot:megkímélt

2011. jan. 3. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
opel
2011. jan. 3. 18:45
 2/16 anonim válasza:
70%

Opel

Az sose kop el :)

2011. jan. 3. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
szerintem a Renault kicsit komolyabb. a Corsa olyan kicsit "műanyagautónak" tűnik nekem xD bocsánat, ha valakit megsértettem!
2011. jan. 3. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is renault.Páromnak twingoja van.Nagyon szeretem,nem versenyautó,de nagyon egybe van,és megbízható.Nekem ez a fontos.
2011. jan. 3. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Opel, mert német egyrészt, másrészt jobban össze van rakva. Alábbiak közül a Corsában van kevesebb km(ez nagy előny), szerintem szebb is az Opel, szóval én őt ajánlom.
2011. jan. 3. 20:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Képeket, árakat szeretnék látni. Vagy konkrét linkeket a két autóról. Ugyanis elég gyanús így az a Corsa futásteljesítménye, amolyan "rá lehet fogni hogy ennyit használták".

Szóval tessék linket, adni hadd lássuk a versenyzőket!

2011. jan. 3. 21:42
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
mi abban a gyanús hogy kevés km van benne?! nem mindenki 30-40 ezret megy a kocsijával évente...
2011. jan. 3. 21:45
 8/16 A kérdező kommentje:

mutatom a linkeket

[link]

[link]

2011. jan. 3. 22:04
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
mindenképpen a Corsa, marha jó állapotban van
2011. jan. 3. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kettő játszik, akkor inkább a Clio. színezett tükrök, kilincsek, KÖDLÁMPA-->ami addig fel sem tűnik, hogy nincs amíg bele nem futsz valami jó kis takony időjárásba. Tehát a két autó eltérő felszereltségi szinten van ami a Clio javára dönti a mérleget.

Az Opel pedig szvsz nem ennyit futott, gyér felszereltség, utólagos tesco diszkó dísztárcsa, agyon vissza koptatócsíkkal. Na ez az amikor a "márka buzéria" legyőzi az ép ész érveket és az extralistát.

A Clio-n is és az Opelon is végigszaladnék festék vastagság mérővel. Ugyanis valahogy nem bízok a murvás kereskedőkben. Szervizkönyvet Suzukihoz 15 ért Opelhoz 25-30 között tudok én is adni neked ha erre van szükséged.

De akkor "általánosságban"

A C Corsákkal vicces de több meghibásodás van az 1.2es motornak lassan gyári hibája a nehézkes indítás, a túlszervózott kormánnyal jóformán semmit sem érzel az útból és a váltó kapcsolás sem OPELHEZ méltó. Az 1.2esbe hálni jár a lélek:)

A Clio amit nézel 98óta csiszolódik a piaci igények szemszögének. Nagy hátránya, hogy gyárilag 17es lemezfelnin jött ki amire horror áron kaphatsz gumit, a kipuff imád elrohadni, bár hol nem. A váltója a 2es mazda után nekem olyan volt mint a gulyásleves, kevertem valamit 1 és 5 között. De valahogy mindig jó sebességbe tettem, csak nem volt "magabiztosság" se bennem se a váltóban. Ezzel az 1.2essel sem fogsz nagyon utcai versenyeket nyerni. Az ülései viszont kényelmesebbek, a gombokat "jó" nyomkodni a kormány kellemes, amolyan otthonos (ezt nagyon tudják a franciák).

És a nyertes.

Viszont. Ha egy pöttyet körbenézünk 1.4 millióig a használt autón ilyenek után kutatva akkor:

[link]

vagy

[link]

A Fordokat és a Fiestákat ismerem, és inkább az utóbbi kettőt nézném meg.

Beleülsz és hidd el, hogy mindenben verni fogja a fenti két autót.

De ha a tutit szeretnéd akkor elmész autószerelővel (ugyanis itt 99%ban egyikünk sem az, mert én is csak "vezetgetem" őket) és az körbenézi és megmondja neked az igazat. Ugyanakkor vannak "állapotfelmérések" 10-15 ezer forintért ahol mindent elmondanak neked az autóról.

üdv.

2011. jan. 3. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!