Renault Clio 2 vagy Opel Corsa C?
sokan akarnak majd rábeszélni a renaultra, hátha végre valaki megveszi az övéket (pl te).
Szerelőként én is a renaultot ajánlanám, elvégre kell a meló.
C corsánál valahogy nem olvasok ilyeneket:
"M7-en szakadó esőben, megállt az ablaktörlő!!!! Mint kiderült a motorjánál ment valami tönkre. Azért az nagyon durva volt amikor egyszer csak 130-nál az ember semmit nem lát!"
"Az ABS random módban volt hajlandó kizárólag működni. Egyik nap égett a lámpa volt h 3-4 napig, ilyenkor értelemszerűen nem működött, utána egy hétig igen."
"A motor 32 ezer km-nél megdöglik, és ez már a mi hibánk a szervíz szerint... No comment."
Hát Napkirály csak végig kell nézni az ítéletek között és a Corsa C-nél is vannak érdekességek:
Itt van pl. 3 autó is, amit 0 km-sen vettek. Szóval minden autónak megvannak a maga hibái. Ezért nem lehet igazán eldönteni hogy melyiket érdemesebb. Bár én a 2 közül mégis a Corsát ajánlanám ugyanis az újabb konstrukció a másiknál.
azért a motormegdögléssel nem hasonlítanám össze az elromlott fényszórómagasságállítást és az indexvisszahúzót. A váltórudazattal meg átverték, azokat garanciában cserélték, valószínűleg tele volt rossz gyári műanyag rudazattal a márkaszerviz, a derék autósunk pedig a garanciaidő lejárta után tért be a hibával (ezért kerüld a márkaszervizeket).
Corsánál nem olvastam, hogy az m7-esen leállt volna az ablaktörlője
Szerelők ajánlák a Renaultot.NEVETSÉG!
Francia fost ne vegyél.
Ha jól emlékszem merkedeszeseket nem kérdeztek :)
Hess ...
Mekkora hiba listát küldjek neked a "csillagos" -ról...
Válassz egy típust közülük és adom a listát !
A Mercedes,hogy jön ide?
A renault nagy átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!