Melyiket választanátok és miért? Renault Clio 1.2 vagy Opel Corsa C 1.2?
Helló!
Nekünk van a családban opel(igaz nem c) meg clio is ( igaz az 1.4) úgyhogy megpróbálok segíteni még ha pontos választ nem is tudok adni. Kezdem a hibákkal: Mindkettő autó sokat látott már, a clionál volt hogy elment az összes lámpa, szóval van alapja annak hogy a francia kocsik elektronikája nem a legjobb, azon kívül nincs semmi baja, rendesen megy, nem eszik sokat (5-6 l/város) és egyszer leszorította egy busz és felborult, de a sofőrnek semmi baja nem lett, bár tény hogy a kocsiban elég nagy kár lett ( a sárvédő műanyagból van), más részről az opelnek elszállt a fűtésen két fokozat majd egyszercsak visszajött, és a zár is szeret elromlani, cserébe masszívabb a kasznija habár rohad, fogyasztása ugyanúgy 5-6 l
összegezve azt mondanám mindegy melyiket veszed, alkatrész ugyis ugyanannyi van és kb egy árban, bízd a tetszésedre személy szerint az opelt venném
amúgy: nepitelet.hu
Szerintem ne korlátozd le, hanem nézelődj mindkettőből a piacon, aztán azt vegyél, amiből a legkedvezőbbet találod! A Cliok jobban felszereltek, olcsóbbak, kényelmesebbek, a Corsának jobb a híre.
A lényeg, hogy ne sajnálj 100e Ft-ot egy jobb állapotú bizonyított km-ű autóért! Hosszú távon megéri!
Ha pedig van 1 millád autóra, akkor Suzukit vegyél.
Csak sajnálni tudlak kedves utolsó!:)
Faterral együtt immáron 20 éve csak francia autóval járunk, komolyabb meghibásodás sosem volt, mindig csak nevetünk azokon, akik ugyanolyan áron vesznek egy 2 évvel öregebb dupla km-t futott fapados németet.
Az a fél millió Km nekem mindent elárul...
nekunk thalia van ami ugyanaz mint a clio es hát 8éves,70ezer van benne és azota nagyon keveset kellett rá kolteni telleg csak amit kötelezoen kell(olaj,gyertya)ilyesmit.
szoval nem kell annyira lehúzni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!