Az baj, ha a használt autónak, amit kinéztem, csak 1 kulcsa van?
A kereskedésekben a legtöbb autónak csak egy kulcsa van, legfőképp a külföldről behozottaknak.
Ha nagyon kell, akkor 30K körüli összegért csináltathatsz még immós/távirányítós pótkulcsot is hozzá.
Ha 15-20 évesnél fiatalabb autóról van szó, akkor nagy valószínűséggel nem csak olyan egyszerű kulcsa van mint egy lakatkulcs, hanem van benne valamiféle elektronika (pl transzponder, távirányító) is.
Ennek a másolását nem úszod meg pár ezerből. Az sem hátrány, ha megvan a kulcskód és az autó biztonsági kódja.
Nekem tönkrement az egyik kulcsom elektronikája, ezért most csináltatok másikat. Márkaszervizben 30+ ezret mondtak rá, de találtam egy másik szervizt, ahol 23 ezerért rendelnek hozzá a gyárból.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, mindenképp jó lenne egy pótkulcs, de sima, nem kell, hogy távirányítós legyen. Azért remélem nem lesz olyan drága! De most már legalább tudom az árakat nagyjából.
Baj, méghozzá nagy. Azt a járgányt nemsokára elkötik...
Új zárak, hozzá két kulcs.
Vagy... hozd el egy kulccsal, és azonnal szerezz be egy váltó, vagy kormányzárat, vagy mindkettőt egyszerre.Nem sokat ér, de dolgozzon meg a tolvaj azért az autóért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!