Kinéztem magamnak 3 (használt) autót, melyiket érdemes választanom? Melyik mennyibe kerülne mindennel? (lent)
3 autó számomra 3 külön (ár) kategória, minimum és maximum. Érdekelne hogy melyiket ajánlanátok a következő szempontok alapján: biztonság, időtállóság, alacsony fogyasztás, alkalmas hosszabb távú (külföldi német görög spanyol o.) utakra, valamint mindegyikről érdekelne hogy pontosan mennyi lenne a végösszeg (papírokkal mindennel ha azt venném). Hitelről mi a véleményetek, aki esetleg nem utasítja el elvből, mit tud ajánlani. Friss jogsis vagyok.
3 autó:
A belinkelt Focust én se venném meg mert feltűnő a kinézete.
Hamarabb észreveszik a tolvajok, a rongálók.
Ez az autó arra jó hogy felvágj vele hogy nem hétköznapi a kinézete, gondolom a tulaj hajtotta is rendesen.
A francia kocsikról sok rosszat lehet hallani, főleg a 307-esről.
A mondeo jó árban van, bár 1.8asat jobban megéri venni mert csak 1 literrel eszik többet, de 115Le-s.
Nekünk is Mondeonk van, kényelmes autó, levezettem már vele egyhuzamban 250km-t és meg se érezte a hátsóm.
Huhuhuhúúúú
Ez a focus aztán igen!
M3 tükör, krómgumi hűtőmaszk, sport kályhacső, teszkó kiegészítők, csodás festés, króm váltógomb, nagyfater kormányvédője... Ósános rendszámtáblakeret... Látszik, hogy valami hülyegyerekjárgány volt, amit nem kíméltek. Nem lepődnék meg, ha az olaj is VIP Car lenne benne.
Én ezt meg se nézném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!