Milyen motort vegyek? (50köbcentis) robogó, vagy ilyen Simson félék? Az érzés miatt. Kezdő motoros leszek, és lány vagyok.
egy lánynak nem túl fiús egy simson?nem néznék ki furán rajta?:S vagy akkor inkább már vegyek egy lányos robogót?
mentem már simsonon,és megadja azt az érzést,hogy viszonylag gyorsan mész vele,és nem úgy ülsz rajta,mint egy cövek ( mint a robogón )bár még úgy igazán robogón nem ültem :D . Nem tudom eldönteni,hogy melyiket éri meg jobban.jó érzés egy robogón is menni? talán mert a simsonon kicsit úgy meglehet dőlni elölre,és az olyan jó érzést nyújt.szerintetek? :S
áá mégsem sportmotor :D láttam 50köbcentis motorokat,és szerintem furin néznék ki rajta.szerintem nagyon kicsik.először veszek egy nagytestű robogót ;) ,majd átváltok pár év múlva sportmotorra,kicsit nagyobbra :) simsonnal mentem már ,majd kipróbáljuk a robogót is ;) felgyorsítsuk kicsit,és jó is :D
az aprilia az nem rosz.sokaknak van olyan
jól néz ki nagyon ;)
én még nem döntöttem,h. sportmoci,vagy robogó.de szerintem sport lesz ;)
robogón is ki kéne próbálni menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!