Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek? (50köbce...

Milyen motort vegyek? (50köbcentis) robogó, vagy ilyen Simson félék? Az érzés miatt. Kezdő motoros leszek, és lány vagyok.

Figyelt kérdés

egy lánynak nem túl fiús egy simson?nem néznék ki furán rajta?:S vagy akkor inkább már vegyek egy lányos robogót?

mentem már simsonon,és megadja azt az érzést,hogy viszonylag gyorsan mész vele,és nem úgy ülsz rajta,mint egy cövek ( mint a robogón )bár még úgy igazán robogón nem ültem :D . Nem tudom eldönteni,hogy melyiket éri meg jobban.jó érzés egy robogón is menni? talán mert a simsonon kicsit úgy meglehet dőlni elölre,és az olyan jó érzést nyújt.szerintetek? :S

2009. szept. 24. 23:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

mindkettő 50 köbcentis? a második olyan kicsinek néz ki :D :S

2009. szept. 25. 20:03
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha később szeretnél nagymotort is akkor váltóst vegyél. A Simson robogó (SR50) elég jó motor és lányos is főleg ha rózsaszínben veszed :D ami gyári szín.
2009. szept. 25. 20:24
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
XD Első kép 250es vagy 400-as 4ütemű kawasaki ZXR, az első meg azt hiszem egy 250es TZR... :D Keress rá hogy aprilia RS 50, szerintem az tetszeni fog.
2009. szept. 25. 20:45
 24/36 A kérdező kommentje:

[link]

úgy döntöttem sportmotort veszek :) minden esetben váltós az 50 köbcentis sportmotor?

2009. szept. 27. 15:14
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Simson a nyerő és nem nehéz vele közlekedni egyáltalán én 3-évet lehúztam vele és nagyon jó élmény volt...Most átnyergeltem egy Aprilia rs 50-re ez még jobb mint egy simson jobb a pörgése végsebessége meg stb...De már megint kategóriát akarok váltani (Quad)És nyugisan ülj simsno-ra ne foglalkozz vele ki mit mond az a lényeg te élvezd hogyan süvít a szél:D 17/F
2009. szept. 27. 17:42
 26/36 A kérdező kommentje:

áá mégsem sportmotor :D láttam 50köbcentis motorokat,és szerintem furin néznék ki rajta.szerintem nagyon kicsik.először veszek egy nagytestű robogót ;) ,majd átváltok pár év múlva sportmotorra,kicsit nagyobbra :) simsonnal mentem már ,majd kipróbáljuk a robogót is ;) felgyorsítsuk kicsit,és jó is :D

az aprilia az nem rosz.sokaknak van olyan

2009. szept. 27. 18:22
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
figyi, írj nekem egy mailt, szeretnék veled beszélni motoros ügyben! ha neked jobb, az msnedet írd meg és akkor tudunk rendesen beszélni!
2009. szept. 27. 18:23
 28/36 A kérdező kommentje:
írd le az msn.címed... vagy ha túl nyilvános lenneígy,akkor szólj és írok e-mailt ;D
2009. szept. 27. 18:25
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Yamaha Aeroxom van 50ccm-es, 85 a vége.Nagytestű robogó.Nekem egy élmény vezetni.Főleg mikor adogatod a gázt, és jön fölfele az eleje .. egy szép löket, és egykeró ;) ááááhhh..szeretem. am 15/L
2009. szept. 27. 20:13
 30/36 A kérdező kommentje:

jól néz ki nagyon ;)

én még nem döntöttem,h. sportmoci,vagy robogó.de szerintem sport lesz ;)

robogón is ki kéne próbálni menni :D

2009. szept. 27. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!