Milyen motort vegyek? (50köbcentis) robogó, vagy ilyen Simson félék? Az érzés miatt. Kezdő motoros leszek, és lány vagyok.
egy lánynak nem túl fiús egy simson?nem néznék ki furán rajta?:S vagy akkor inkább már vegyek egy lányos robogót?
mentem már simsonon,és megadja azt az érzést,hogy viszonylag gyorsan mész vele,és nem úgy ülsz rajta,mint egy cövek ( mint a robogón )bár még úgy igazán robogón nem ültem :D . Nem tudom eldönteni,hogy melyiket éri meg jobban.jó érzés egy robogón is menni? talán mert a simsonon kicsit úgy meglehet dőlni elölre,és az olyan jó érzést nyújt.szerintetek? :S
Ha lány vagy akkor szerintem inkább válaszd a robogót.Még nem láttam lányt simsonon:D.De te tudod.
Egyébként egy hengercserével akármilyen simsont ott tudsz hagyni:).
Egy Simson sokkal többet ad vissza a motorozás élményéből, mint egy robogó, ráadásul sokkal stabilabb,
jobb az úttartása. Egy robogóval nem lehet úgy menni, hogy elengeded a kormányt, mert azonnal elvágódsz. Persze ez nem is cél, ill. szempont, de szemlélteti az úttartási képességet, biztonságot. Sokáig volt simsonom, etz-m, rometem, robogóim. A robogót soha nem tudtam igazán megszeretni, pont a leírtak miatt.
Szóval ha nem okoz gondot az, hogy váltogatni kell, meg kuplungot kezelni, akkor egyértelműen Simson.
Abszolút nem foglalkoznék azzal, hogy fiús, vagy nem. Ha megadja az élményt, akkor hajrá!
Jó motorozást!
SIMSON FOREVER!!!!!!!!!!
Jókat írtak az előttem szólók, én is nagy simsonos vagyok, de kicsit érteni is kell hozzá.
pl. 1 robogó megy oszt kész, az esetk 95% ában sehol nem hagy ott.
Simsonnál ez kicsit neccesebb, hiszen ha véletlen leáll, lehet csak 1 csavarás ezen-azon és mész tovább.
De ha nem tudod, hogy min akarsz csavarni..... nah remélem érted a logikát..... XD XD XD
SIMSON: élmény motorozni vele, olcsó fenntartás, biztonságosabb, kissé szervizigényes
ROBOGÓ: nem nagy durranás mindig csak a gázt húzni, ha hozzá kell nyúlni a motorjához az elégéé lóvés ügy, gumikról ne is beszéljünk, viszont a motorja igénytelen nem nagyon kell szerelgetni.
Szerintem nem gáz a simson, és sokkal jobb mint bármilyen robogó. Ha motorozni akarsz ne robogóval kezd... én is lány vagyok "kezdő motoros" még nincs motor de vezettem már, a jogsi megvan (Ak) én egy 125ös mocin gondolkodok. Aprilia af. A 125ös cbr-ek tetszenek leginkább csak az a baj hogy azok nekem drágák. De ajánlom azt is. Vezettem már, és jó kis gép kezdésnek.
18/L
énis ilyen motort szeretnék igazából >
ilyen motort lehet venni 50 köbcentiset is igaz?Szóval 50köbcentinél nem csak a robogó létezik :D viszont,h. ez sportmotor ( vagy milyen ) és,h. lánynak nem való :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!