Milyen motort vegyek? (50köbcentis) robogó, vagy ilyen
Simson félék? Az érzés miatt. Kezdő motoros leszek, és
lány vagyok.
Figyelt kérdés
egy lánynak nem túl fiús egy simson?nem néznék ki furán rajta?:S vagy akkor inkább már vegyek egy lányos robogót?
mentem már simsonon,és megadja azt az érzést,hogy viszonylag gyorsan mész vele,és nem úgy ülsz rajta,mint egy cövek ( mint a robogón )bár még úgy igazán robogón nem ültem :D . Nem tudom eldönteni,hogy melyiket éri meg jobban.jó érzés egy robogón is menni? talán mert a simsonon kicsit úgy meglehet dőlni elölre,és az olyan jó érzést nyújt.szerintetek? :S
mármint amit linkeltem képet : nem pont olyat,márkát sem,csak így kinézetre ilyen motorosabbat :P
2009. szept. 25. 14:03
12/36 anonim válasza:
14 vagyok, lány és apriliám van, 50 ccm-es :D néha meg-meg kérdezgetik, hogy miért nem robogó, de hát ez van. apum is kérdezte, hogy nem akarok-e inkább vmi lányos robogót? :D
és nagyon állati jó :D de ha nem akarsz döntögetni, a robogókhoz képest vadul menni, ugratni, terepre menni, akkor robogó!
2009. szept. 25. 15:06
14/36 anonim válasza:
RS 50 a neked való szerintem! Szép is, jó is, 50es, 60 sebességes és megbízható is. Csak drága. Egy simsonon érdemesebb megtanulni. Amúgy az jobb ha leteszed darálóval a jogsit, aztán otthon megtanulsz rendesen váltani, nem rögtön a forgalomban meg a rutin pályán szarakodsz vele. Legalább 1 nap kell, hogy ráérezz. Nemtom, miért kell amúgy lányos motor. A motoros pasik rajonganának érted szerintem... :D És sokkal könnyebb közlekedni váltóssal, mert te döntöd el, hogy mennyi nyomatékot kapjon a motor, milyen tempónál áljon meg. Robogóval szinte csak csutka gáz és gurulás van... Sok sikert a vizsgához és a motorozáshoz! 15f
2009. szept. 25. 15:27
15/36 A kérdező kommentje:
:) hát még nemtudom :S még van kevés időm kitalálni,h. robogót vegyek-e,vagy más fajtát :) ha nem robogó lenne,akkor vagy automata váltós,vagy megtanulnám vezetni a váltósat is,mivel az oktatásnál nem biztos,h. kapok váltósat
2009. szept. 25. 16:25
16/36 anonim válasza:
énis lány vagyok.. 16éves, már 2 éve motoros (nem ócska robogós:P) itt a motorom: [link] simáán el lehet vezetni.. ha nem egy anorexiás finnyás liba vagy aki nem tud 100kilót még megmoccantani se akkor jöhet szimó, vagy az a sportosabb amit mutattál képen. esetleg ha magasabb vagy akkor jó ez a fajta mint nekem van (szimóról a térdem karistolná az aszfaltot egy kisebb kanyarnál is xD)
2009. szept. 25. 17:07
17/36 A kérdező kommentje:
neem.nem vagyok az :D szeretek sportolni,de barátomnak nem jönnek be a fiús motorokon levő lányok :D :S közelebb állnak a szívemhez a sportosabb motorok,nem a robogók,mert ugye az élvezet ,meg minden ... de azt mondja,h. a robogó sem olyan rosz. azzal is lehet "hajtani" szóval nem csak döcögni. Mert engem sem vonz az,h. csak ülök és alig megyek.
2009. szept. 25. 17:49
18/36 anonim válasza:
17:07es vagyok :D
akkor aprilia RS-t vagy yamaha TZR-t javaslok. sokan dicsérik, és nem is olyan fiús :))
2009. szept. 25. 18:31
19/36 anonim válasza:
Na most a barátodnak kell az a moci vagy neked?! Nehogymár azért vegyél robogót mert neki az jobban tetszik... Robogóval is lehet sportosan vezetni, de közel sem olyan jól mint egy sportmocin. Mond meg a barátodnak hogy neked ez tetszik, és fogadjon el így. Szerintem ha értelmes a srác megérti, hogy te nem darálót szeretnél.
2009. szept. 25. 18:47
20/36 A kérdező kommentje:
tetszenek.nagyon szépek *.*
;)
majd még átgondolom :S
igen,az igaz,h. nem az övé lesz a motor :) megveszem lányos színben,és úgy biztos,h. nem fognak fiúnak nézni.ha meg igen,akkor úgy jártak :D
talán azért lennék fura rajta,mert tényleg nőiesen öltözködöm,és egy spotmocin meg... végülis azon is lehet ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!