Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MZ ETZ 125 vagy TS 125?...

MZ ETZ 125 vagy TS 125? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Az MZ TS és az ETZ típusok között vacillálok 125-ös kategóriában. Az adott típusok előnyei-hátrányi érdekelnének.

Milyen fejlesztések történtek a blokkban?

ETZ-nek nagyobb a teljesítménye? A TS többet fogyaszt?

Esetleg személyes tapasztalatok?

Az ETZ tárcsafékjét nem szeretem mert javíthatatlan, állandóan folyik belőle az olaj és drága az alkatrész.

ETZ 125 -öm volt 6000 km -ig. Végül is meg voltam vele elégedve, de a TS jobban tetszik.

2013. ápr. 11. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

jobban gyorsul az etz, De a ts-ből Dunnát lehet rekeszteni ezért olcsón is hozzá tudsz jutni. Ha ts-t veszel akkor a de-luxe-t ajánlom mert azokba ha jól tudom már nem belső szimeringes a blokkja és énszerintem azok jobbak.

Elöny mindkettőnél hogy rá tudod rakni a 150 es hengert (Ts-nél nem mindegyiknél)

Az etz fiatalosabb

2013. ápr. 11. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem érdekes módon semmi bajom nem volt az ETZ fékjével. Nagyon szerettem, jobban harap, mint a Hondámon. A TS 6 voltos többnyire, azokkal szokott gond lenni, de át lehet alakítani 12 voltosra. Plusz ugye az ETZ 5 gangos, a Ts 4. Szóval kevesebbet pörög nagyobb sebességnél az ETZ.
2013. ápr. 11. 22:52
 3/6 smitwesson ***** válasza:
Én ETZ párti vagyok!
2013. ápr. 11. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
KB 31000 km-t motoroztam a 150 es ETZ-mel!A fékkel soha semmilyen bajom nem volt! Mentem TS-el,is de nekem az ETZ sokkal jobban bejött!
2013. ápr. 12. 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Tehát az ETZ a jobb.

2013. ápr. 13. 10:24
 6/6 zlatan00 válasza:
Nekem TS 125-öm van, és azt mondom hogy nagyon nagyon jó kis motor a ts, megbízható erős ,gyors alatrészek nem drágák, és szerintem már nem sok TS-t látsz az utcákon.
2013. ápr. 13. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!