Melyik a jobb autó szerintetek és miért? Bmw vagy az alfaromeo. Az egészet együttvéve, nincs alkmárka, csak így, hogy a két kocsi közül melyik a szimpatikusabb, szebb, jobb?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 16:49
1/8 anonim válasza:
bmw az jobb de a lexus leveri mind a kettőt
2/8 anonim válasza:
Nyilván, ha úgy kérdezed, hogy melyik a jobb, akkor a BMW, már csak azért is, mert a németek gyártják és ők ebben a témában, mindig precízen és megbízhatóan járnak el.
Az Alfa viszont olasz autó, így küllemben nincs párja. A BMW választod, ha racionálisan döntesz, az alfába viszont bele lehet szeretni és akkor nem ereszt, azt veszed még ha le is akarna mindenki beszélni róla. ;-)
3/8 anonim válasza:
BMW sokkal jobb. Egyébként nekem az Alfa Romeonak a dizéjnja sem jön be, van, aki azért szereti.
4/8 anonim válasza:
Van szép Alfa ...de a BMW az BMW :)
5/8 anonim válasza:
Ez így elég tág fogalom.. :)
Konkrét típusra gondoltál?
6/8 A kérdező kommentje:
nem gondoltam csak így az összes típust, küllemet összefoglalva :)
2013. ápr. 7. 22:58
7/8 anonim válasza:
Szerintem mindkét gyár szép autókat csinál, ebben nem tennék különbséget. Az Alfát sokat szidják, hogy szervizigényes. Szerintem ez nagyrészt fel van tuningolva és olyanok is ezt a szöveget hajtogatják, akik talán még nem is láttak Alfát. Azt viszont elismerem, hogy a német precizitás így is a BMW mellett szól. Az Alfát azonban "fillérekért" lehet szervizelni, ami a BMW-ről nem mondható el. Sajnos nem tudok autóra sokat költeni, ezért egy visszafogottabb Alfára futotta, aminek az árából hasonló BMW-t biztosan nem tudnék venni.
8/8 anonim válasza:
Előttem író nagyon jó leírta a lènyeget.Igen a BMW jobb kocsi.De egy kategóriás bmw és alfa között nincs nagy különbség csak az alfa nemtartja az aràt,ezért nagyjából fele annyiért tudod megvenni az alfát.Ami nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!