1.9 TDI chippelve vagy 1.9 PD TDI alapon? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Alapból a 90 lovas 1.9 TDI-nek olyan hatalmas nyomatéka nincs, de szedi a lábát rendesen ha arról van szó és ezért gondoltam a chipre, ám van a PD TDI amiről mondják hogy így meg úgy rossz és kényes de erősebb és nyomatékosabb. Na akkor melyik éri meg jobban?2013. ápr. 4. 22:08
1/7 anonim válasza:
sima TDI igényes (nem olcsó) chippel. PD-t nem vennék használtan csak újonnan.
2/7 Vizéli László válasza:
Én is hallottam ezt hogy a PD TDI kicsit betegesebb mint a sima TDI, de szerintem ha rendesen karban van tartva, megfelelően használják, annak sem lehet komolyabb baja. Bár nem vagyok szerelő.
3/7 anonim válasza:
igényesebb a PD, sőt, ha szervízelni kell, jóval drágább is.
első voltam
5/7 anonim válasza:
PD-t csak akkor ha tuti 1000% hogy megfelelően karban tartották.
Céges 2.0 Pd TDI autónk 400ezret ment el PD elem, és Trubó csere nélkül.Tény, hogy nem taposták hidegen, hosszú után járatták, megkapta a legjobb olajokat, stb.
6/7 A kérdező kommentje:
Amit én is tudnék neki adni az adalékos gázolaj (valami made is USA esetleg spuri) szűrőt tudnám sűrűbben cseréltetni olajat meg szintén nagyon minőségit. Azt nem tudom hogy a karbantartásnál még mit értenek azon hogy kevésbé vagy jobban, azt hogy hány kilométerenként volt olajcsere és a szokásos kopó vagy az hogy teljesen át kell nézetni xy kilométer után?
2013. ápr. 5. 13:58
7/7 A kérdező kommentje:
Ja és az igényes chip az mit takar? 50ezer fölötti?
2013. ápr. 5. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!