Van most jobb autó 10 M ért az új golfnál?
Figyelt kérdés
Újonnan és használtan. És minden szempontot figyelembe véve, mert nyilván egy régi A8 nak is nagyobb a presztizse. De arra sokkal többet kell költeni meghibásodó alkatrészekre, fogyasztásra, régebbi technika stb... Szerintem csak az új Mazda 6 van a Golfal 1 szinten tíz misi alatt.2013. ápr. 3. 18:53
1/16 anonim válasza:
Újonnan és használtan?
Használtan 10 gurigáért 1 évesnél fiatalabb Volvokat kapsz. Azért egy 1 éves XC70 mellett simán elbújhat a Golf. Ennyiért hirdetnek MB E220-at is, ez sem egy golf kategória.
Maradjunk a VW csoportnál, ennyiért már kapsz fullos A6-ot is kapsz:
Szerintem 10 gurigáért sokkal tutibb verdák vannak, mint egy Golf.
2/16 anonim válasza:
Toyota GT86, dehogy vennék 10 misiért egy golfot.
3/16 anonim válasza:
új Mazda 6 szerintem is. Nem értem mért nem az lett az év autója. Esetleg egy alig használt 1-es BMW mondjuk egy új 120d se rossz.
4/16 anonim válasza:
gyengébb motoros 3as bimmer is 10m. és "picit" jobb. A Klasse mercedes meg inkább 8.
5/16 A kérdező kommentje:
Jólvan, legalacsonyabb felszereltséggel 8 az a merci. Amúgy nekem is tetszik. De ezzel az erővel a Golf csak 4 misi ha a leg fapadosabb.
Jaguar xf 2011 vélemények?
2013. ápr. 3. 20:57
6/16 anonim válasza:
A Jaguar XF az nagyon jól néz ki szerintem, ellenben az XJ hátulja az elég khm... :)
7/16 anonim válasza:
A Jaguar irányváltóját szokni kell,idegesítő még az automatikus motor ki-bekapcsolás,túl sok az elektronika,amivel nincs is baj,de rengeteg apróság túl van benne bonyolítva.Valamint az hogy ennek már nincs egyénisége.A dízel elég takarékos,ami ugye PSA 2.2 HDI dehát a dízel Jaguar nem Jaguar,szerintem.Én Angliában élek,ebből a tipusból még csak benzineshez volt szerencsém,a belseje természetesen győnyörű és igényes,mondom ezt merci tulajként,tehát azzal nincs gond.
8/16 anonim válasza:
Én vennék Golf-ot, nekem nagyon bejön az új 7-es, igaz a Mazda 6 sem rossz, de én értem , hogy miért nem az lett az év autója :P
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
#3 vagyok. Miért is kellett lepontozni de most komolyan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!