Melyik tipusú motort válasszam?
Malaguti F15 és Simson S51 Enduro-t közül választanék.Mindkettőről néztem véleményeket egyeránt találtam negatí és pozitív tulajdonságokat.
Arra szeretnélek titeket kérni hogy ti is irjatok erről a két fajta motorrol valamit,elsősorban azoktól válok választ akiknek van ilyen motoruk vagy volt. 100-150ezer forint körül gondolkodtam ugy gondolom ennyi pénzből már találok olyat amit egy 6-7 évig használnék
én inkább bedobok egy újabb típust :D
Honda Enduro 80/50. pont ilyen kategória, mint ezek, csak szerintem jobb. nagyon igénytelenül bántam vele, mégis mindig gond nélkül be lehetett rúgni. 120-ért adtam el.
Előzőekkel értek egyet, 150 ezerét Yamaha DT 80 vagy Derbi Senda -t vegyél. Mindkettő kitűnő típus.
Simsont 100 ezerért semmiképpen ne vegyél, annak van értelme hogy veszel egy Simsont 40 ezerért és ráköltesz még 60 -at és akkor végeredményben van egy király mocid, de ha nem te csinálod akkor lehet hogy átver az eladó. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!