Melyik motort válasszam? Derbi Senda Xtreme vagy Yamaha dt 50. Vagy valami más ebben a kategóriában? Max 50 ccm!
yamaha az megbízhatóbb mint egy olasz motor szal sztem ha találsz normális dt-t akkor azt vedd meg
de a derbi se rossz, van benne erő;)
Kezdjuk ott hogy milyen strapát kell birnia egy 50 ess gépnek ? A válaszom semilyet
50 es gépek max városba jok (nem nézem le csak nem megy sehogy ) még ha enduró akkor is .Terepen a motorozást ha élvezni is akkorod nemcsak kinyirna akkor minimum a 125.Derbi meg hasonló társait nemvennék még ingyen sem kéne a yamaha az király.Általában ha szercsétlen motor fogsz ki akkor elektronika meg power szelep vagy hasoló szokott elromlani a dugó gyürü az meg kopó alkatrész mindenben.Én yamahát vennék csak vagy Ktm et .
figyi ha strapamotort keresel, akkor DT 125-öst ajánlom, az bír mindent, legyilkolhatod, iszonyú robosztus kivitelű, és elmegy az mindenhol. 50-es nagyon gyenge, de a 125-ösnél már ugrásszerű a változás. Nézd nekem 4 éve van DT125-öm, és kutya baja, pedig elég sokat használom terepen kirándulgatásokra, sőt hát én alapjában crossozom (nyilván nem ezzel :D ), szal szerencsétlen DT-m is kap a pofájára alaposan, ha én egyszer arra rá ülök, de hidd el, bírja.
Yamaha egy elég megbízható márka, én semmi rosszat nem tudok mondani neked róla, és nem is igényes annyira, hogy hetente kelljen cserélgetni rajta mindent ....
Hát az igaz h nehéz kifogni jó állapotú DT 125-öt, mert ha tényleg jó akkor hamar elkapokodják, de azért ha nagyon akarsz, találsz sztem, kepesmotor.hu és tudom is en van meg egy oldal ahol nezegethetsz.
Na meg hops, ha ilyen kategória kell neked, akkor nézd meg a www. hasznaltenduro.hu oldalt, én is onnan szedtem annak idején a motorjaimat, van választék.
heló
derbi senda: a motorok honda licenszesek és a motorikus dolgok mind japánbó érkeznek
szerintem a derbi jobb olcsobb
yamaha dt: ha az újat veszed az jó csak piszok drága de ha a régebbit veszed az még olasz mivel régen a yamahának volt 1 gyára olaszországban is és a motorok apriliák voltak yamaha fémjelzéssel
egyébként 1 ik haveromnak 1 ilyen yamahája van
problémák: kilóméteróra szétment lámpa szétment index szétment
5000 km alatt és gyilkolva sem volt a gyerek napiba használta munkábajárásra napi 15 km
annyival jársz jobban a yamahával hogy ismertebb márka meg 1 kicsit olcsóbban jösz ki a benzinnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!