Xsara picasso 2. 0 HDI digitklíma? érdemes ilyet venni?
Tuti jönnek mindjárt, hogy franciát ne vegyél, mert sz@r, és dízelt se, mert az is sz@r.
Benzinest vegyél, németet, és főleg fosvágent, mert azok sosem romlanak el. Minden hasonló kérdésnél ez a válasz.
Én meg azt mondom, hogy ha tetszik, és jó állapotút találsz nyugodtan vedd meg!
SOHA TÖBBET!!!!
Én megvettem, mert a feleségemnek tetszett. De hogy egy autó ennyire megbízhatatlan legyen és a szervizelése ennyire drága legyen.
Soha...
A fogyasztása remek (6.3-6.6 liter). (A HDI tudtommal egy japán license, amit megvettek).
De már hozott haza tréler Ausztriabol.
Tegnap 300 EUR-ot hagytam ott. Es a jovo heten meg kb 120-170 e lesz a javittatas. (Most éppen öninditó, gyújtáskapcsoló beégett. A klímat eddig max 2 hetig tudtam elvezni.) Egy sima iranyjelzo kontakt problemat nem lehet javittatni, mert műanyag az egesz. Vedd meg kompletten az utangyartottat 70eFt-ert. A gyari 100 folott.
Akkor vegyel, ha 2 kocsitok van, es a parod max a faluban rohangal vele. Es nem gond, ha lerohad.
En csak leirtam a velemenyemet. En soha tobbet nem veszek.
De lehet, hogy csak az en autom tisztel meg engem.
(Ami azota tortent: Szilent csak lengokarral egyutt cserelheto. 35e Ft. Onindito szar volt, bar tavaly vettem mar egyet! 30e Ft. Es meg valami szarsag a generatornal 30 e Ft. Ugyhogy holnap ujra 99.200 Ft-tal megyek a szerelohoz.)
A klimahoz meg nem is nyultak. Olajcsere is meg egy 20-as. De az mindenhol van.
(
Osszehasonlitasi alap. Amim idaig volt:
Nissan Sunny,
Mitsubishi Space Runner,
Seat Toledo,
Citroen Xsara Picasso,
most meg egy Opel Zafira.
)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!