Milyen autó való egy fiatal jogsisnak? 18 évesnek?
Figyelt kérdés
Ti mit ajánlanátok?2013. ápr. 9. 17:24
11/16 anonim válasza:
Pénz függvénye minden.
De Suzuki, Fiat, Peugeot ,Renault , Citroen ezek mindenképp felejtősek
12/16 anonim válasza:
Kedves Szemely Fiattal mi rosszat tapasztaltál? Én a harmadik fiatomat hajtom és mindegyikkel maradék nélkül meg voltam/vagyok elégedve.
13/16 anonim válasza:
Nem megye bele nem megbízhatóságra gondoltam Fiatal kapcsolatban hanem elegancia stb
14/16 anonim válasza:
Márka igazából mindegy amelyik neked jobban tetszik, friss jogsihoz szerintem azt vedd figyelembe, hogy elsőkerék meghajtású legyen, 100 lóerő környékén legyen, azzal lehet előzni is, de nem elég erős ahhoz hogy túlságosan bűnös kísértésbe vigyen. Méretét a saját parkolási képességeidhez mérjed, tehát, ha nem vagy túl ügyes lehetőleg minél kissebb legyen. Ezek az alap dolgok a többit a pénztárcád határozza meg.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Azért voltak jó megjegyzések is! :D Köszi!
2013. ápr. 10. 16:21
16/16 trustme válasza:
Én egy ilyen megane-t hajtok 17évesen. :) 3hónapos jogsival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!