Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Porsche 911 Carrera 4...

Egy Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet nőnek?

Figyelt kérdés
Hozzáértő férfiak, illetve Porsche tulajdonosok véleményére vagyok kiváncsi. Nőként szeretnék egy sportkocsit és a fent említett modell a favorit. Tudom, hogy nem tipikus női kocsi, de mindig is szerettem a sportosabb autókat. Jól vezetek, nem kockázatosan. Az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye erről a modellről?

2013. ápr. 6. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Több nézőpont van, az enyém az, hogy ez egy "driver's car" ami pont arra van, hogy a tulaja élvezze a vezetés minden pillanatát - ha azt írod, nem vezetsz kockázatosan (ami az én értelmezésemben azt jelenti, hogy visszafogottan, szabályosan), akkor nem látom sok értelmét - ha meg még esetleg (a fő)városb an is használnád pláne nem, inkább vegyél motort, azzal élvezhető a sebességkorlátozások betartása mellett is a közlekedés (nem mellesleg 15-20 misivel több marad a zsebedben), de autóból is inkább Audi TT-t, Peugeot RCZ-t, Hyundai Velostert vagy Honda CR-Z-t ajánlanám ilyen célra, nem kell mindjárt egy ízig-vérig sportautóba ülni, ha ki akarod próbálni magad.
2013. ápr. 6. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vezetek kockázatosan azt jelenti, hogy a közlekedéshez és az útviszonyokhoz alkalmazkodom. Sosem tartom be pl. a 80 km/h-t, ha lehet gyorsabban vezetni. Köszönöm a válaszod.
2013. ápr. 6. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

A lehető legjobb döntés.Nagyon jó gép, ki van találva.Igazi, Nőnek való járgány. Csak itt gondolkodnak másként..(a hozzáértő férfiak...pfff...). Ez ne zavarjon, a Te pénzeden vásárolod, saját magadnak.

Jó választás!Megbízható, minden jóval felszerelt, nagy élmény használni is, vezetni is.

(sokan fordítva ülnek a lovon. nem sportkocsival lehet kockázatosan vezetni, hanem a szomszédasszonyom Marutijával..na az életveszély..azt hiszi sportkocsiban ül...pedig nem.)

2013. ápr. 7. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha olyat szeretnél, vegyél olyat. Főleg, ha megteheted. Szerintem ez a női autó - férfi autó dolog ez hülyeség.

Ha nő a tualaja, női autó, ha férfi, akkor férfiautó :)

2013. ápr. 8. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én Porsche tulajdonos vagyok. Nem tudom, hogy anyagilag mennyit szánsz rá, így azt sem, hogy újban vagy használtban gondolkodsz-e?

Az tényszerű, hogy szervizelni azért költségesebb, mint egy átlagautót. Viszont a sajátos stílus és karakter kárpótol.

Régebben kimondottan groteszk dolognak tartottam, hogy női autóként használjanak egy többszáz lóerős sportkocsit. Ellenben a vezetés szeretete nem nemhez kötött. Ha úgy vezeted, ahogy azt ildomos, még vagány dolog is.

2013. ápr. 12. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagy élmény ilyennel autózni azoknak akik szeretnek es tudnak is vezetni. Erdemes vezetestechnikai treningen resz venni, ahol buntetlenul feszegetheted a hatarokat. Jo ha tudod: csuszos uton ”csak” ugy lehet vele kozlekedni mint egy atlagos autoval-de a lehetosegek sokkal magasabbrol zuhannak, ezert ezt szokni kell.

Erezd jol magad benne, jo szorakozast!

2013. máj. 10. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!