Egy Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet nőnek?
A lehető legjobb döntés.Nagyon jó gép, ki van találva.Igazi, Nőnek való járgány. Csak itt gondolkodnak másként..(a hozzáértő férfiak...pfff...). Ez ne zavarjon, a Te pénzeden vásárolod, saját magadnak.
Jó választás!Megbízható, minden jóval felszerelt, nagy élmény használni is, vezetni is.
(sokan fordítva ülnek a lovon. nem sportkocsival lehet kockázatosan vezetni, hanem a szomszédasszonyom Marutijával..na az életveszély..azt hiszi sportkocsiban ül...pedig nem.)
Ha olyat szeretnél, vegyél olyat. Főleg, ha megteheted. Szerintem ez a női autó - férfi autó dolog ez hülyeség.
Ha nő a tualaja, női autó, ha férfi, akkor férfiautó :)
Szia. Én Porsche tulajdonos vagyok. Nem tudom, hogy anyagilag mennyit szánsz rá, így azt sem, hogy újban vagy használtban gondolkodsz-e?
Az tényszerű, hogy szervizelni azért költségesebb, mint egy átlagautót. Viszont a sajátos stílus és karakter kárpótol.
Régebben kimondottan groteszk dolognak tartottam, hogy női autóként használjanak egy többszáz lóerős sportkocsit. Ellenben a vezetés szeretete nem nemhez kötött. Ha úgy vezeted, ahogy azt ildomos, még vagány dolog is.
Nagy élmény ilyennel autózni azoknak akik szeretnek es tudnak is vezetni. Erdemes vezetestechnikai treningen resz venni, ahol buntetlenul feszegetheted a hatarokat. Jo ha tudod: csuszos uton ”csak” ugy lehet vele kozlekedni mint egy atlagos autoval-de a lehetosegek sokkal magasabbrol zuhannak, ezert ezt szokni kell.
Erezd jol magad benne, jo szorakozast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!