Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet, vagy standard?
Télen nem használnád 1. Ha meg igen akkor ne vegyél ilyen autót. Ott a Cayenne.
De én a normált venném, mert ha elmész túrázni szerpentinekre és elkezd esni az eső az gáz :)
Jól zár a 911-es teteje (ha ép és nem volt javítgatva), ez nem kérdés - nem hinném hogy ezen múlna.
A 911-es még mindig az egyik legszebb formájú autó (a Jaguar E-Type és egyebek mellett), szerintem kupéban az igazi.
A 911-es igazi, hamisítatlan szép sziluettjét kupé formában hozza leginkább, bár az újabbak vászonteteje szépe követi az ívet. Amúgy hadd kérdezzem, melyik szériát, milyen évjáratot keresel? (Írhatsz privátban is, eléggé benne vagyok a Porschék világában.)
Ugyanakkor a Porsche kabriók teljesen jók télen is. Nekem most Boxster van, ami eleve kabrió, ebben is van rendes fűtés, ülésfűtés is, a vászontető bírja a havat és a vizet egyaránt. Tehát semmivel sem rosszabb a téli használhatóság. A 996-os szériájú 911-hez meg lehet kapni hardtopot, amitől télire teljesen zárt autóvá varázsolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!