Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort javasoltok...

Milyen motort javasoltok A2-es jogosítványhoz?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak akik ilyen vizsgával vezetnek vagy legalább jól informáltak ebben a témában.A motor ne automata váltós legyen.
2013. ápr. 4. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Honda NC 700, KTM 390 Duke, Yamaha XT660, Yamaha MT03, továbbá az új Kawasakikat lehet lefojtatni 35KW-ra. Ha valami könnyedebb kell, akkor a 300-as Ninja. Ott van még a Honda CBR500R, CB500X, CB500F. Ha használtat akarsz, akkor a Honda Dominator, Honda FMX, Kawasaki ER5, Suzuki GS 500. Ezek, amiket felsoroltam, mind jók. Esetleg nagyon sok használt motort árulnak 25KW-os papírokkal (én ilyet hajtok). Vagy még ott a régi sornégyes 250-esek, viszont a felsoroltak közül talán ezek járnak legnagyobb kockázattal. A legtöbb szét van hajtva, és drága az alkatrész. De hallottam már felőlük sok jót is. Még 1-2 régebbi japán 400-as is belefér a kategóriába. Széles utat!
2013. ápr. 4. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2013. ápr. 4. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Újabb BMW G650 GS, amelyik belefér a 35KW-os határba (majdnem ugyanaz, mint a picit régebbi és a még régebbi, amit még F650 GS-nek hívtak és sok köze nincs a mai F650 GS-hez). Bizonyára nem oly olcsó, mert fiatal, de árról nem volt szó :P Amúgy fojtott régi GS-ek is vannak, ha jól tudom.

Megbízható járgány, elég kényelmes ahhoz, hogy hosszú túrákra menjen vele az ember s kihasználja a kategórialimitet. Még szolid, de már van ereje, nem kell nagyon nekikészülődni egy előzésnek vagy gyökkettővel mászkálni egy éles kanyar utáni emelkedőn az Alpokban (ha mazsolák vagyunk és nem tudjuk bevenni rendesen a kanyart :P), mert nem bír gyorsulni a szerencsétlen... Én tuti az A2 felső határa körül keresgélnék.

2013. ápr. 4. 22:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igen az ár sem mind1.Az a 105 lóerő meg kicsit sok lenne.Egyébként hogyan sikerült 25Kw-osra levizsgáztatni?

Nekem inkább olyan motor kéne amivel esetleg ha terepre megyek az sem árt meg neki.Köszi a válaszokat.

2013. ápr. 5. 18:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg a A2-es motorok teljesítmény(KW)/saját tömeg aránya nem lépheti túl a 0,2-et.
2013. ápr. 5. 18:23
 6/6 Hadzsib válasza:
Honda CB 500 x illetve az NC 700 x et javaslom. A BMW nek van még 650 gs-e ami sztem még jó.
2014. máj. 13. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!