Milyen motort javasoltok A2-es jogosítványhoz?
Újabb BMW G650 GS, amelyik belefér a 35KW-os határba (majdnem ugyanaz, mint a picit régebbi és a még régebbi, amit még F650 GS-nek hívtak és sok köze nincs a mai F650 GS-hez). Bizonyára nem oly olcsó, mert fiatal, de árról nem volt szó :P Amúgy fojtott régi GS-ek is vannak, ha jól tudom.
Megbízható járgány, elég kényelmes ahhoz, hogy hosszú túrákra menjen vele az ember s kihasználja a kategórialimitet. Még szolid, de már van ereje, nem kell nagyon nekikészülődni egy előzésnek vagy gyökkettővel mászkálni egy éles kanyar utáni emelkedőn az Alpokban (ha mazsolák vagyunk és nem tudjuk bevenni rendesen a kanyart :P), mert nem bír gyorsulni a szerencsétlen... Én tuti az A2 felső határa körül keresgélnék.
Hát igen az ár sem mind1.Az a 105 lóerő meg kicsit sok lenne.Egyébként hogyan sikerült 25Kw-osra levizsgáztatni?
Nekem inkább olyan motor kéne amivel esetleg ha terepre megyek az sem árt meg neki.Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!