150 00Ft-ig milyen motort javasoltok, ami rendszámos?
Sziasztok! 150 000 Ft-ig milyen motort javasoltok ami rendszámos?
MZ-ket nézegetem, már 80 000től vannak egész jók! :)
Hova használnám? Budapesten melóba.
És Budapest-Zalaegerszeg távra, akár hetente.
Ennyi pénzt szánok rá, többet nem..tudom, hogy 4-500ért már nagyon jók vannak...de az nem kihívás. :D
Gyorsasági, robogó és túramotor is érdekel.
B kategória kiegészítővel használnám, A1. Így a 150 köbcentis kategória kb a felső határ.
ETZ,az nagyon jó ha jó állapotút fogsz ki és nem nyírod ki!
yamaha tdr,sr, is jó de nemtudom hogy mennyire megbízható.
gilera cx125 is jó,csak nemtudni van e hozzá alkatrész
Lehet kapni még cagivát meg apriliát,hondát de azok annyira nem megbízhatók.
Nehéz mert az mz-ken kívűl jobb motort nem tudsz venni ennyi pénzből szerintem,na meg ezzel a kiegészített kategóriával de ez is jobb mint ha 50-esekkel szaladgálnál.
Sok sikert!
A1-es jogsi csak 125ccm és 11kw-ig jó! Szóval addig gondolkodj. Vagy legalább papíron legyen 125-ös a gép, azt a 25ccm-et meg senki nem fogja észrevenni.(valószínű még műszakin sem)
Egyénként szerintem is MZ, főleg ha a későbbiekben sem akarsz túl sokat költeni rá, ha meg van egy kis érzéket a motorszereléshez akkor meg főleg, mert akkor a kisebb javításokat is meg tudod csinálni.
Amúgy az MZ-hez is rengeteg javítási útmutató,szervízkönyv van kiadva(régiek)és verik a mostani tanuló könyveket simán szerintem.De sokat nem kell hozzá érteni,max az elektronikát érdemes néha átkefélni rajta,de a folyton fedett helyen parkolsz akkor azzal sem lesz sok bajod.
Szóval MZ? :)
Az A1-re a korlátozás nem köbcentire van, hanem teljesítményre.
Lehet 60000 köbcentis (lássuk be, nem túl gyakori eset), de max 11 kilowatt lehet a teljesítménye. :)
Jelenleg egy Aprillia Scarabeo 50esem van, nagyongyép állapotban..gyakorlatilag a fél motort kicseréltem, mert igényelte, de hát a 110 kilómhoz...khmmm... pö_csköszörű. :D
Megnéztem. Tényleg 125 köbcenti, feneapofájukat! :D
Van MZ ETZ is.. mi az eltérés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!