Milyen autót javasoltok első autónak?
Opel Astra G.
Kicsit írhatnál többet. Dízel, vagy benzin, mire lenne használva és hány embernek kellene elférni benne.
A 2003-2004 körüliek kb. ilyen árakon vannak, én pl. Poloban, Ibizában vagy Fabiában gondolkodnék. Ha a fogyasztás nagyon fontos, akkor 1.2-es motorral is választhatod őket, én mondjuk 1.4-es változatban ajánlom.
Mivel mindhárom VW csoportos, ezért a legtöbb alkatrész teljesen ugyanolyan, meg mivel sok van belőlük így alkatrész is akad bőven.
én valami ilyesmit néznék
Skoda Fabia, Ford Fiesta, VW Golf IV, Renault Clio, VW Polo IV, Nissan Micra, Fiat Punto.
Ennyi jutott hirrtelen az eszembe. Ezeket nézd át. Én minden szempontból a Polo IV-et tenném az 1. helyre, de a többi sem rossz.
első autónak? tehát a jogsid is ezen akarod finomítani? mert ha igen, vegyél egy szuzukit ötszázért, és nem lesz gondod...
később ráérsz az előttem szólók ajánlataiból válogatni...
érdemes széznézni a nagy tárolóhelyeken...csodát látsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!