Érdemes most elkezdeni a jogsit?
Figyelt kérdés
A korlátozott A-t szeretném megcsinálni,de nem tudom,hogy mikor lenne érdemesebb elkezdeni.Most vagy majd tavasszal?Mennyi idő kb. egy ilyen tanfolyam?Jövőre fognak változni valamit a szabályok?Bármilyen infót,tanácsot szívesen fogadnék.2009. szept. 20. 21:23
1/4 anonim válasza:
Ha még tudsz, akkor most azonnal vágj bele, mert jövőre itt is változtatás történik, a vizsgáztatási rendszert, egy csomó mindent átalakítanak.Zsében pedig a duplája lesz, vagy még több.Lehet hogy csak a B-s jogsi, de az is lehet hogy az A-t is megváltoztatják.
2/4 anonim válasza:
jövőre talán emelik az óraszámot szerintem kezd el idén,november elejéig van motorra forgalmi vizsga utána téli szünet.a kresz és rutin viszont még belefér.
3/4 anonim válasza:
Most kezd el. Egyrészt amiket előttem leírtak, másrész azért mert mindenki vagy tavasszal vag nyáron kezd bele. Sokkal kényelmesebb így, hogy nincs akkora tömeg :)
4/4 anonim válasza:
Érdeklődj konkrétan autósiskolánál, mert nem tudom pontosan mikortól, de ha jól tudom késő ősztől szünetelnek a motoros oktatások tavaszig. Az infó mellett dönts, de nem tudom jó ötlet e ha az éven pl. csak rutinból tudsz levizsgázni. A kresszel is elmegy legalább egy hónap, míg jársz oktatásra, utána vizsga, lehet már kicsuszol a szezonból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!