Egy 5-6 éves alsó-közép kategóriás autó, vagy ugyanannyiért egy 2-3 éves alsó kategóriás?
Alsó-közép kategória alatt: Ford focus,Opel astra,VW golf,Skoda Octavia,Fiat bravo-t értem.
Alsó kategória alatt pedig: Skoda Fabia, Opel corsa, Ford Fiesta, Fiat punto, VW Polo-t értem.
Árban nagyából ugyanott mozognak.
Én inkább előbbit választanám.
Ami a méretet illeti: egy nagy autóban elférsz egyedül is, de egy kis autóban 5-en már nem biztos, hogy kényelmesen elfértek.
érdekes, a felszereltségről szó sem esik. a motor teljesítménye is nagyon fontos..(na jó, márakinek)
azért nem mindegy, hogy 50Kw, vagy 75, vagy 90..azonos kasztni mellett..fapados, vagy full..kézi, vagy automata..automatában hagyományos, vagy bólogatós... két ajtó, vagy négy, csapott, szedán, vagy kombi...benzin, vagy dízel...
Hmmm...érdekes elgondolás. Nekem full extrás automata van, de még nem jártam szervízben. Igaz japán gép, de csak benzin kell bele.
Nincs azonos motor, méret,minőség.Semmi nem azonos. Esetleg az ár. De az is szubjektív.
Ha nem titok, oszd meg velünk, mennyit akarsz kocsira költeni, és jobban lehetne tanácsot adni, ha pár szóval bemutatnád Magad (persze név nélkül). Ha kicsit ismernénk a karakteredet konkrét javaslatokat tudnék mondani.
Ha lehetőségeid nem korlátlanok, egyértelműen a kisautó kategóriára szavazok. Később elmondhatom, miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!