Az utóbbi években miért nem olyan népszerű a Suzuki?
Régebben ugye Suzukiból adták el a legtöbb új autót Magyarországon. Ma viszont már az eladási statisztikák 6. helyére esett vissza, nem is kis hátránnyal.
2012-es egész éves adatok. Ezekben nincsenek benne a kishaszon és haszonjárművek! Kizárólag személyautó eladások!
1. helyezett az Opel 7160 eladott autóval.
2. Skoda - 5340
3. Ford - 5196
4. VW - 4546
5. Renault - 3431
6. Suzuki - 3300
(A statisztikát nyilván nem a kisujjamból szoptam. Ezek a Datahouse Kft. statisztikái amit a KEKKH adatai alapján készítettek.)
Na szóval mi az oka szerinted, hogy a Suzuki egyre kevésbé népszerű?
Én elfogadom a véleményed viszont biztos vagyok benne hogy ha a kizashi orrán bmw jel lenne akkor egészen más lenne róla mindenkinek a véleménye. Sőt, tovább megyek, hogy akkor még a magukat fettelnek képzelő újság írok se kritizálták volna a meg jelenesét a rugózását vezethetőségét...
Na igen mikor már eleve "undorral" száll be egy tesztpilóta egy "szutyukiba" akkor viselkedhet az a autó ariel atomként akkor is suzuki marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!