Melyiket választanátok? Mondeo (94) vs vectra (93)
Persze, hiszen a Ford Mondeo jobb teljesítménnyel rendelkezik, mint egy F1-es autó, nagyobb raktere van, mint egy Kraznak és olyannyira luxus, mint egy Lincoln limuzin!
Szemely, ébredj fel!
14:26
De akkor ne beszélj már a levegőbe, hanem mond meg hogy miért komfortosabb a 94-es mondeo a 93-as vectránál.
A Mondeo diesel-e nem egészen a legjobb a fos olasz Lucas adagoló miatt. Az újabb modellek már jobbak.
Vectra-ból én is az Isuzu motorost ajánlom, volt egy Astrám, 96-os és ha a kaszni nem rohadt volna el az autó körül még ma is menne a teljesen gyári motorjával.
Nem volt egy versenyautó, de azért meg bírt lódulni.
És nagyon keveset evett. Volt, hogy 4 literrel kijöttem vele 100km-en. (kombi volt, kb 1300kg)
14:31
Elég szerintem ha annyit mondok ,hogy Ford:)
Nekem 2006-os Mondeom van ,de egy vectra se közelíti meg se élményben se semmiben.
Nem győzőm hangsúlyozni ,hogy nem 1 kategória a 2 autó.
Szemely, indokolj is! Írogatod a hülyeségeidet a nagyvilágba, mert neked Mondeod van. Ha állítasz valamit, akkor indokold is meg!
Én is mondhatnám, hogy a Ferrari szarabb, mint egy VW Golf V, de nem teszem, mert Ferrariban nem ültem! És mivel nincs ép kéz-láb indoklásod arra, amit állítasz, egyszerűen én meg azt állítom, hogy nem ültél még Vectrában!
És sajnos még egy kis ego rombolás: A Mondeo közel se a legjobb autó! Sőt, egyáltalán nem is emelkedik ki abból a bizonyos tömegből!
Sajnálom ,hogy ennyire tudatlan vagy de nézd meg a vezess.hun Mondeo,Passat,Insignia tesztet és rögtön felébredsz.
Egyébként ismerősömnek volt Vectrája 2004-es dízel de sajnos 500 ezret kellett ráköltenie úgyhogy megbánta nagyon:S
De miért nem indokolsz? :)
Ilyesmi humbugokat én is tudok írni, aminek semmi valóságalapja nincs! Például tegnap lepacsiztam E.T.-vel. Bizonyítottam? Nem! Akkor igaz? NEM!
Szóval legközelebb támaszd alá a hülyeségeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!