Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel vectra A vs opel astra F...

Opel vectra A vs opel astra F melyiknek olcsóbb a fenntartása?

Figyelt kérdés
Ha az astra mondjuk 1,6-os benzines motorral rendelkezik a vectra pedig 1,8-as benzinessel és a fogyasztást nem számolva csak az átírást, kötelezőt és egyéb költségeket. %-ban érdekelne, hogy mennyivel drágább nem konkrét forintban :)

2013. márc. 27. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Az Astra üzemeltetése sokkal olcsóbb. Kevesebb kütyü van benne, ami elromolhat és az is nagyon strapabíró. Mivel sok van belőle, sok az alkatrész is. A sok alkatrész olcsóbb.

Kevesebb karbantartást is igényel.

2013. márc. 27. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:

30-40%-kal drágább, a lóerő, és az évjárat is számít. Meg a te életkorod, és hogy milyen bónuszban vagy.

Én A0, 2005 Ford Focus 1.6 TDCI 90LE: kötelező 24000 NEGYED ÉVENTE, átírás olyan 60.000 körül volt ha jól emlékszem. + tankold 430 ft/liter

Szerintem csak dízelt éri meg venni. nekem 5 literrel elmegy simán.

volt 1.4 benzinesem, A0, 19000 ft biztosítás szintén negyed évre, 80 lóerő, 9 literes fogyasztás ( daewoo kalos) átírása nem sokkal volt kevesebb, mint az 1.6-osé.

2013. márc. 27. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!