Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Injektoros robogó?

Injektoros robogó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Vettem egy MC3 PureJet-et (injektoros), és nem igazán megy. Ezt úgy értem, hogy 40-50KM/h-ig megy mint az ökör, de utánna nem akar menni többet sehogy sem. Lett benne benzinpumpa cserélve, injektor, vmi TPS szenzor, nagyon sok pénzt ráköltöttünk, és semmi változás. Itthon nem bütyköltem a motort, mert nem értek hozzá.

Valaki segítene nekem, megköszönnöm, örök hálám üldözze :D

Szerintetek lehet valamit kezdeni, vagy mit csináljak vele???

UI: Amikor megvettük akkor még jó volt, utána 5-6 hónap után elromlott.

2013. márc. 30. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lehet, de akkor nehezen indulna és azt nem írtad.

Szereld át karbisra, sokkal olcsóbb és csak kevéssel fogyaszt többet

2013. ápr. 11. 21:32
 12/16 anonim válasza:
Lehet hogy kopott a henger... (kevés a kompresszió) vagy akár túl könnyűek a görgők.. kopottak stb..
2013. ápr. 17. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem ne költsetek rá többet, hanem vigyétek vmi normális szerelőhöz. Sok szerelő dicséri magát, megvetet bel ezt, megvetet azt, aztán kiderül hogy mégsem az kell bel, persze a munkaóra gyűlik. Piaggo-nak van szakszervize, oda vidd el. Ha 50-ig szépen megy és utánna kezdi a szarakodást, tuti hogy nem nagy baj van vele, mert akkor előtte se menne, tehát egy bizonyos fordulat után nem megy. Én az RS 125-ömbe rakattam injektort, de egy hónap után megbántam és vissza a dellorto-ra, fényévekkel jobb és kevesebb a hiba. A lényeg hogy aranykezű mekkmesterre ne bizd a munkát.
2013. jún. 15. 20:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, átszereltettük karburátorosra, azóta szépen és jól működik.
2013. jún. 21. 20:53
 15/16 Pokol Béla válasza:

akkor a gyengébbek kedvéért:valóban bonyolultabb mint a karbis, de pont ez az előnye:lekérdezhető mi a baja :)

gyujtásra teszed és vele egy időben huzol egy fullgázt tartod amig a motor kontrol lámpa ki nem alszik, utánna visszaengeded a gázt vársz egy kicsit villog egy nagyot és utánna sok kicsit ezek a hibakodok amik benne vannak, miután kitörölte, ez akár 10 20 perc is lehet beindítod, járatod mész vele , utánna még egyszer amennyit villog abbol lehet tudni mi a rosz, hibakod, mondjuk ez tipus pecifikus, de kicsi kapirgálással internetről megtudod, további sok sikert

2017. márc. 8. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett a megoldás?
2022. júl. 21. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!