Injektoros robogó?
Sziasztok!!
Vettem egy MC3 PureJet-et (injektoros), és nem igazán megy. Ezt úgy értem, hogy 40-50KM/h-ig megy mint az ökör, de utánna nem akar menni többet sehogy sem. Lett benne benzinpumpa cserélve, injektor, vmi TPS szenzor, nagyon sok pénzt ráköltöttünk, és semmi változás. Itthon nem bütyköltem a motort, mert nem értek hozzá.
Valaki segítene nekem, megköszönnöm, örök hálám üldözze :D
Szerintetek lehet valamit kezdeni, vagy mit csináljak vele???
UI: Amikor megvettük akkor még jó volt, utána 5-6 hónap után elromlott.
Lehet, de akkor nehezen indulna és azt nem írtad.
Szereld át karbisra, sokkal olcsóbb és csak kevéssel fogyaszt többet
akkor a gyengébbek kedvéért:valóban bonyolultabb mint a karbis, de pont ez az előnye:lekérdezhető mi a baja :)
gyujtásra teszed és vele egy időben huzol egy fullgázt tartod amig a motor kontrol lámpa ki nem alszik, utánna visszaengeded a gázt vársz egy kicsit villog egy nagyot és utánna sok kicsit ezek a hibakodok amik benne vannak, miután kitörölte, ez akár 10 20 perc is lehet beindítod, járatod mész vele , utánna még egyszer amennyit villog abbol lehet tudni mi a rosz, hibakod, mondjuk ez tipus pecifikus, de kicsi kapirgálással internetről megtudod, további sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!