Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Injektoros robogó?

Injektoros robogó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Vettem egy MC3 PureJet-et (injektoros), és nem igazán megy. Ezt úgy értem, hogy 40-50KM/h-ig megy mint az ökör, de utánna nem akar menni többet sehogy sem. Lett benne benzinpumpa cserélve, injektor, vmi TPS szenzor, nagyon sok pénzt ráköltöttünk, és semmi változás. Itthon nem bütyköltem a motort, mert nem értek hozzá.

Valaki segítene nekem, megköszönnöm, örök hálám üldözze :D

Szerintetek lehet valamit kezdeni, vagy mit csináljak vele???

UI: Amikor megvettük akkor még jó volt, utána 5-6 hónap után elromlott.

2013. márc. 30. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem fölöslegesen költöttetek rá, valószínűleg csak annyi a baja, hogy benne van az összes gyári fojtás.
2013. márc. 30. 19:46
 2/16 A kérdező kommentje:
nincs benne semmi folytás.
2013. márc. 30. 19:49
 3/16 A kérdező kommentje:
eddig nagyon szépen ment, vettünk bele már egy teljes elektronikát is és akkor sem
2013. márc. 30. 19:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát ezért érdemes a motorokról olvasni mielőtt veszel. Nem hiába írják nagy betűkkel hogy INJEKTOROS robogót nem vegyél.Nem csak azért, ahogy te is írtad nagyon sokat kell rá költeni ha valami tönkre megy, hanem azért is mert annyi minden elromolhat benne hogy ezt itt felesleges volt megkérdezni, ez még egy szakértőnek élőben is soko sok munkaóra, mire csak a kárt kideríti. Az egyetlen tanácsom az hogy vidd el szerelőhöz, nem lesz olcsó, de más megoldás nincs, ezt otthon tényleg nem lehet szerelni.

Üdv és kellemes ünnepeket!

2013. márc. 30. 20:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem értem hol a probléma? 40-50 km/h -al szépen megy akkor mi kell meg??? Repüljön???? Kávét főzzön ???
2013. márc. 30. 21:29
 6/16 A kérdező kommentje:
20:59 köszönöm a válaszod, Kellemes Ünnepeket
2013. márc. 30. 21:47
 7/16 A kérdező kommentje:
ma 21:29 nem kell hogy kávét főzzön, ahhoz ott a kávé gép, az a probléma, (segítek, ha nem tudtad felfogni) hogy 50-ig szépen megy utána megakad 50-nél. Eddig szépen ment 80-al is.
2013. márc. 30. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy injektor-probléma. Lehet, hogy a variátor valamelyik része kopott, vagy tönkre van.
2013. márc. 31. 00:27
 9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2013. márc. 31. 10:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Esetleg a gyújtással nem lehet probléma???
2013. ápr. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!