Mennyire bevált az injektoros robogó? Sok baj van vele? (Aprilia sr 50 Di tech)
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam hogy gond van az injektoros robogókkal!!De mi??Azon kívül h drága a javítása??2011. febr. 23. 19:06
1/6 anonim válasza:
A motor keverék ellátása bizonytalan, és ugye 2ütemű motornál ha nincs üzemanyag akkor nincs kenés se. Nem rossz dolog elméletben, de egyenlőre még nem olyan kiforrt konstrukció, mint a karburátor.
2/6 anonim válasza:
Ha elromlik az injektor akkor az nagyon drága, több tízezer forint. Az injektoros robogón nincs berúgókar, tehát ha lemerül az aksid akkor nem tudod beindítani a motort.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Motor vásárlás előtt vagyok párhónapon belől vizsgázok!!És kinéztem egy injektoros sr50-et!!!Jó árban van jól néz ki!!Csak nem tudom hogy mennyire jó az injektoros!!!A drága javításon kívül van még hibája??
2011. febr. 24. 14:13
4/6 anonim válasza:
Ha egyszer később tuningolni szeretnéd, zis sokkal problémásabb és nehezebben kivitelezhető, mint 1 karbis gépnél. Nameg ja nincs berugokar se ahogy előttem is írták.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!Tehát akkor inkább keressek karbisat!??
2011. febr. 25. 10:13
6/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen, megbízhatóbb, kiforrottabb konstrukció karburátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!