15/L vagyok, szerintetek illik-e egy csajhoz az Aprilia Scarabeo robogó? (mert ilyet szeretnék, mivel biztonságosabb a nagy kerekei miatt) Amúgy bevált-e nektek ez a robogó?
Szerintem nem.
Akkor inkább SR
16/L
Igen, a Scarabeo csajos robogó.
Én nem mentem még nagykerekű robogóval, de szerintem amúgy a 13"os kerekű(pl Aerox) nem vészes, én szoktam vele menni földes, múrvás uton is 40el nem vészes a rászkodás,csak a murva csúszik.
Azt tanácsolom akárhogy döntesz ne vegyél új motort, kb 1 év mire én belejöttem(elötte 2 évet motoroztam simsonnal) a forgalomba való motorozásba, ezalatt 3x csúsztam(1x murva, 1x télen és egyszer elbasztam egy ittas kerékpárost :D) és most váltanék másik motorra( váltós 125ös), de nem éri meg eladni a robogóm mert már fele annyit se ér mint elötte :(, de azért szerintemjövöre meglesz a 125ös váltós:D.
15/F
én fiú létemre inkább vennék ilyen Scarabeot, vagy Piaggiot, mint sportrobogót. ezeknek van valami "jelleme".
és lányok alá még szerintem jobban illik, mint fiúkhoz.
Olcsóbb, jobb,ugyanúgy piaggio blokkos,jobb a stabilitása is a nagy kerekek miatt,és még kevesebbet is eszik,azért mert a aprilia sr-re ráteszik oldalra a oroszlán jelet meg a rakétalámpákat,az attól még xarabb...
Aprilia sportcity is jó.
Nekem Piaggio Liberty-m(2002-es évjárat) van...Kinézetre kb full ugyanaz a scarabeoval.
És 15/F
Nekem picit hiányzik a váltás, de ettől függetlenül szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!