Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G 1.4-es és 2002....

Pirosfény János kérdése:

Opel Astra G 1.4-es és 2002. decemberi (fehér) autómat szeretném kicsit egyedibbé tenni, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Mindenek előtt egy szép felni garnitúra biztos, hogy rákerül. Gondoltam még fekete első és hátsólámpákra, ami nem olyan drága. Talán még márka jelzés nélküli hűtőrácsot is veszek rá. Mit javasoltok még módosításnak? Kipufogó? spoiler szett? Chiptuningot érdemes megcsináltatni? Egyéb ötlet?

2013. márc. 29. 15:51
1 2
 11/11 Huattkal válasza:

Sziasztok!

Én személy szerint nem értem azt a részét, hogy mi értelme annak hogy kinek mekkora motor van benne? Kérdezem kinek mi az igénye? Mellesleg a kérdező kapta a kocsit (gondolom nem volt bele szólása, hogy milyen motorral legyen.. Bocsánat) de szerintem teljesen tök mindegy hanyas motor van benne. Ha versenyezni akar egy nagy géppel akkor nem astraval áll oda. Hanem egy Skyline vagy esetleg Subaru. Hozzáteszem, hogy nekem is astrám van.. Igen alufelnive, sötétítve, picit ültetve stb...

Én amondó vagyok, hogy minden ami belefér aztán ha meg unta vagy mégsem olyan amilyennek el képzelte akkor csere vagy vissza épít..

2017. nov. 12. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!