Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyorsasági motor ki tud...

Gyorsasági motor ki tud váltani egy sportkocsit?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta vonzódok a motorokhoz s autókhoz. Rendes autónak nagyobb járműben gondolkodok, kényelem, menetteljesítményt előtérbe hozva. F430-as Ferrarikon meg a hasonló sportkocsikon fölösleges gondolkodnom, mert egy vagyon, egy évszakos autó és 5-6 év leteltével nem garanciális a szerviz, olajcsere 150k egy Maserati-nál, ami itt gondolom hasonló magasságban mérhető. Otthon az a poén, hogy elég körülményes elvégezni, gyakorlatilag el kell bontani a fél motorteret.

Motorkerékpároktól mindig a forgalom tartott vissza, de ha ésszel közlekedik az ember vele csak nem érheti baj. Persze vannak alkalmak mikor egy baleset nem fordítható vissza, de lehet ez pont más okozza, amire lehet nem is számítasz, kocsival is lehet esélytelen kivédeni.

Egy gyorsasági motor mennyire nyújt olyan menetteljesítményt, mint egy sportkocsi? Gondolok itt a kanyarokra, stb.

2013. márc. 28. 07:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ferrari 400 valóban nem valami szép járgány, ellenben a Dyno, Testarossa mutatós a mai napig.

Új Ferkák közül kigyulladt jó pár, bár szerintem csak nagy dobra van verve, attól függetlenül elég bosszantó.

Hogy lehet elkerülni egy ilyen égést?

Nagy cm3 -es benzines gépeknél szerintem ez egy normális jelenség, hisz alacsony sebességnél nem tud szellőzni diffúzoron sem a kocsi.

2013. márc. 28. 11:17
 12/17 A kérdező kommentje:
260-al szerintem a legtöbb ember nem megy tartósan, főleg itthon ahol nem adottak több okból sem a lehetőségek. Ettől eltekintve azért én is kiaknáznám a lehetőségeket. Itt az M7-esen lenne rá mód alkalomadtán :D
2013. márc. 28. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Már a számok is inkább egy sportmotor javára szólnak, de ami a legfontosabb, hogy a motoron 100szor élvezetesebb a gyorsulás és a sebesség. Egy Ferrariba beülsz, nyomod a gázt, érzed egy kicsit a gyorsulást, aztán annyi, utána hiába mész 250-el, olyan, mintha csak 100-al mennél. De egy motoron lehet érezni a sebességet. És ami a legfontosabb: egy új sportmotor is tizedannyiba kerül, mint egy Ferrari.
2013. márc. 28. 17:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, egy ilyen kaliberű sportkocsinál a 250-et úgy érzi az ember, mint mondjuk a 120-at egy Astraban vagy valami hasonlónál.
2013. márc. 28. 18:24
 15/17 schocko ***** válasza:
Én úgy érzem, neked még egy használt Astrára se nincs pénzed, nehogy egy Ferrarira...
2013. márc. 29. 08:55
 16/17 A kérdező kommentje:
C220-es mercim van, sima sedán. Valóban Ferrarira nincs pénzem, talán egy régebbit idővel megtudnék engedni.
2013. márc. 29. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Én Porschét használok gyakorlatilag egész évben. Kizárólag a havas-latyakos napokon nem. Ezt egy mocival nem lehetne megtenni. Egy esős nyári napon is hálásabb az autó.
2013. júl. 14. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!