Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítség, bezártam a kocsiba...

Segítség, bezártam a kocsiba a kártyát (nem kulcsos), és jár a motor, lesz baja?

Figyelt kérdés
A másik kártya a férjemnél van,aki elutazott,délután ér haza,és valószínűleg ki fog nyírni!Ablakbetörés,vagy egyéb rongálás nem jöhet szóba,mert akkor aztán tényleg faszulok!Ha várok addig,míg hazajön,lesz baja a motornak???Tudom,hülye vagyok!!!
2013. márc. 27. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja. Ha alapjáraton, terhelés nélkül megy, nem fog megnyekkenni. Csak arra figyelj, hogy ha garázsban áll, akkor nyisd ki az ajtót, mert különben odabenn megtelik a levegő kipufogógázzal, aztán délután a garázsban előadott nagy autónyitásnak és fejmosásnak mentő lesz a vége.
2013. márc. 27. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

akkor baszol rá ha kifogy belőle az üzemanyag, és gyújtáson marad! de legalább annyi szerencséd van hogy nem nyár van és nem plussz 35 fok, mert ha annyi lenne akkor bizony lehet megmelegedne egy picit a motor! de most nincs túl meleg, 1-2 fok van, szóval van kicsi hűtése, és igen ha a garázsban van akkor nem is az a legfontosabb hogy ne teljen meg kipufogó gázzal a garázs, hanem hogy szellős legyen hogy hűtse a motort! és reménykedhetsz benne hogy van megfelelő mennyiségű hűtőfolyadék a hűtőrendszerben! ha kifogyna az üzemagyag akkor egy okból lenne jó benzinesnél nem jár tovább a motor, viszont gyújtáson van az autó, lemeríti az aksit totál elég gyorsan, az aksinak meg nem jó ha egy bizonyos pont alá csökken a töltöttsége, de legalább nem jár tovább a motor, ha dízel autó akkor szo.pás van mert ha kifogy az üzemanagy akkor légteleníteni kell az üzemanyag rendszert!

milyen évjáratú autó? és benzines vagy dízel?

2013. márc. 27. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Az udvaron áll,nem garázsban,ezek szerint legalább ez szerencse!És benzines renault megane.Még jár a motor,bár már világít,h lassan tankolni kéne.Akkora állat vagyok!Magam sem értem...nő vagyok..A férjem lassan hazaér,hogy mit fogok én kapni!!!Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 27. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja,és 2.5 éves a kocsi.
2013. márc. 27. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Na,megoldódott,hál Istennek nem fogyott ki teljesen a benzin,mielőtt hazaért volna férjem!A fejmosást megvolt!Ezt még sokáig fogom hallgatni...:D
2013. márc. 27. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem égnek a lámpák gyújtáson akkor nyugodtan le lehet állítani az autót...

(egy ronggyal be kell fogni a kipufogót, talán nem lyukas a rendszer, és leáll a motor.)

2013. márc. 27. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én ezt, ez mindenkivel előfordul az életében legalább egyszer...ezért fejmosás. :D
2013. márc. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!