Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kicserélhetem a Daewoo lanos...

Kicserélhetem a Daewoo lanos típusú autómban a motort 1.3 ról 1,5-re?

Figyelt kérdés
1349cm3 motor van benne nagyon el van gyengülve csörög zörög mint 1 rossz dízel, motor cserén gondolkozom, ki is néztem 1. 1,5 motort a kérdésem az lenne, hogy meglehet ezt oldani? mit kell az autón ezek után átalakítani? valaki segítsen ebben :)

2013. márc. 26. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Többe kerül a leves mint a hús.

Add el, és vegyél egy megfelelőt helyette.

2013. márc. 26. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha meg nem akarsz másik autót venni ott van az is hogy felújítatod a régi motort így nem kerűl pénzbe asok papírmunka :)
2013. márc. 26. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már felújítás, akkor kicsit variálhatsz is vele. Erősebb alkatrészek, esetleg felfúratod, amennyire lehet.. elvégre ha azt a típust gyártották 1500 ccm-mel, akkor ha jól tudom az 1300-ast is fel lehet húzni odáig. De ebben most nem vagyok biztos.
2013. márc. 26. 21:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a felújítás maradt, 85 ezrembe fog fájni.
2013. ápr. 4. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!